Росен Плевнелиев: Обичам свободата

  • 02 октомври 2011 10:55

  • 2935
  • 19
Росен Плевнелиев: Обичам свободата
© Булфото

Истинското правене на избори го усетих сега и открих за себе си, че кампания е да стиснеш лично ръката на хората, каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, кандидат за президент, издигнат от ГЕРБ и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството в предаването „Тази неделя“ на БТВ.

Много бързо се напаснахме с екипа, който прави предизборната ми кампания, както и бързо станахме екип с Марги (Маргарита Попова), категоричен беше Плевнелиев.

В последно време виждам, че политиката е едно последователно действие да вършиш работата си, каза кандидатът за президент от ГЕРБ в отговор на въпрос, че е оставял впечатление у хората, че не му се занимава с политика.

Той вижда продължението на кариерата му, както досега – да работи.

В Германия е отишъл за първи път през 1990 г., където по-късно е взел кредит от 12 хил. Марки, които е носил в джоба си и тези пари похарчих за една нощ. Похарчил ги е, защото е имал 24 работници, на които е трябвало да наеме квартири, да купи инструменти, а на него самия му се е наложило 3 месеца да спи в колата си.

Според него с упорит труд, и постоянство се постига всичко и трябва човек да бъде отворен. Благодарен е на съдбата си, която няколко пъти вече му е подала ръка.

Плевнелиев сподели, че е можел да остане в Германия, но подреденият живот там не е бил за него и се е върнал заради едно предложение на неговият шеф, който му е предложил бизнес в България.

Разказа още, че през 1993 г. Си е позволил първата почивка от месец и половина, в която си е позволил да направи екскурзия и е обиколил Амерка с първата си съпруга.

Кандидатът за президент е уверен, че е на прав път, но е категоричен, че децата ми трябва да останат на страна от прожекторите.

Ако стана президент, моите деца и моята съпруга няма да имат охрана, аз самият съм свободолюбив човек, обичам свободата и не смятам, че е нужно това. Плевнелиев не иска да променя досегашният живот на семейството си.

Сегашната му съпруга е проджект мениджър на интернет сайтове и сама е успяла да си изгради кариерата с много работа, както и да бъде добра майка.

За събитията в Катуница Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното уточни, че това е криминален случай и той не трябва да се политизира и трябва да има конкретно и ясно обяснение за хората за случващото се.

Последвайте канала на

2935 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2011.10.08 | 22:21

19
Акшан план Плевнелиев, стискането на ръце и други органи на народа НЕ Е ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ! Предизборна кампания, плевньо е да излезеш на открит дебат, на състезателни начала с другите кандидат-президентски двойки и с логична мисъл и ясна дикция да формулираш твоята визия, ако щеш философия за развитието на България. Идеята е в спора да се откроят предимствата и недостатъците в политическите им платформи, което да улесни избирателя за кого да гласува в зависимост от личните му политически възгледи и пристрастия! Ти обаче, плевньо, бягаш от дебат! Явно нямаш капацитет да излезеш пред хоата и да им кажеш какво ще правиш за решаване на проблемите свързани с беднотията, престъпността, корупцията, вихрещият се политически клиентелизъм, липсата на социална политика в защита на бедните слоеве Българи, деградирането на превнативните функции на държавния репресивен апарат, особено що се отнася до борбата с мафията и едрата организирана престъпност, огромният обем незаконен трафик на наркотици, алкохол и тютюневи изделия, закрилян от сегашните власти. Невъзможността на министър-председателя да се съобразява с волята на народа в съчетание с отвратителното му хленчене против Българите, бедствената демографска ситуация и безпринципното толериране на циганското малцинство, КОЕТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, толерирането на едрия бизнес за сметка на средния и дребния!!!!!! И особено важно - как ти виждаш пътищата и подходите, системните политики, които да доведат до реиндустриализирането на българската икономика като единствен път за справяне с безработицата и тежката икономическа ситуация в страната и прочие такива "дребни"въпроси! А не да ми говориш глупости, че хората не се интересували от Катуница, както и че си бил нещо обичал свободата! Явно тази свобода не ще да е народната такава!
владо

2011.10.08 | 22:21

18
Само така - позитивна кампания! Всички други се надпреварват да псуват, очернят и манипулират , но разбира се това е пътя към нищото! Въобще не се поддавай на провокации - те комунягите само това знаят ! Едно време Петър Стоянов се поддаде и загуби от агентчето - бракониер Гоце при 100% статистика ,че ще спечели , не прави и ти неговата грешка! Ясно е ,че Клфин е мижитурка, а комунистическата снаха Кунева е резервния бушон - нормалните и интелигентните не ги интересува какви компромати ще извадят срещу тях - кьорфишека с подкупа е очевиден и вече бие по създателите си!На народа му омръзна само компромати и говорене на килограм без доказателства , тъй че червените бетонни глави нямат шанс!Пожелавам УСПЕХ!
Патриот

2011.10.08 | 22:20

17
На тези избори става дума за това, че залогът е как ще се развива България, защото ГЕРБ все повече преяжда с власт. И Плевнелиев, и Попова ще бъдат изпълнители на чужда воля, на волята на министър-председателя. За 2 години като министър на регионалното развитие не е показал никаква способност политически да формира свой дневен ред, да се противопоставя на грешни решения
революционер

2011.10.02 | 22:07

9
Патриоте, ми при предишното правителство кво беше бе - всичко в турско -червено! Тъй че не ми приказвай за преяждане - кажи кво предлагаш - пак Доган ли?Не стига ,че 4 год. "преразпределяше парите" в България с знанието на червените - сега пак ли това предлагаш? Е да ама истинските българи ни писна от тандема - БСП - ДПС! А и Калфин е толкова комично нескопосан,той обувките си не може да завърже ,камо ли призидент?Никога повече Комунизъм!

2011.10.08 | 22:20

16
Акшан план Плевнелиев, стискането на ръце и други органи на народа НЕ Е ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ! Предизборна кампания, плевньо е да излезеш на открит дебат, на състезателни начала с другите кандидат-президентски двойки и с логична мисъл и ясна дикция да формулираш твоята визия, ако щеш философия за развитието на България. Идеята е в спора да се откроят предимствата и недостатъците в политическите им платформи, което да улесни избирателя за кого да гласува в зависимост от личните му политически възгледи и пристрастия! Ти обаче, плевньо, бягаш от дебат! Явно нямаш капацитет да излезеш пред хоата и да им кажеш какво ще правиш за решаване на проблемите свързани с беднотията, престъпността, корупцията, вихрещият се политически клиентелизъм, липсата на социална политика в защита на бедните слоеве Българи, деградирането на превнативните функции на държавния репресивен апарат, особено що се отнася до борбата с мафията и едрата организирана престъпност, огромният обем незаконен трафик на наркотици, алкохол и тютюневи изделия, закрилян от сегашните власти. Или например да изразиш позиция защо министър-председателят Боко не се съобразява с волята на народа и как ще обясни отвратителното му хленчене против Българите в оконтекста на бедствената демографска ситуация и безпринципното закриляне на циганското малцинство, КОЕТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, толерирането на едрия бизнес за сметка на средния и дребния!!!!!! И нещо друго особено важно - как ти виждаш пътищата и подходите, системните политики и практики, които да доведат до РЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНЕТО И НАСИЩАНЕТО С НОВИ ТЕХНОЛОГИИ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА като единствен възможен път за формиране на сигурни източници на финансови постъпления за бюджета, както и за справяне с 15%-овата безработица и крайно тежката икономическа ситуация в страната и прочие такива "дребни"въпроси! А не да ми говориш глупости, че хората не се интересували от Катуница, след като е ясно, че катуница обединява Българите в негодо(уванието им против политиците-Антибългари!Вместо това ни плещиш алабализми и простотии че си бил нещо обичал свободата! Явно тази свобода не ще да е народната такава! Иначе, глупако, кой нормален човек не обича Свободата! Вие, гербари, не сте носители на такава Свобода за Българите! Усилено Гербарско квичене може да започне СЕГА!
БКП

2011.10.08 | 22:19

14
ХЕ,Хе,Хе - събрали се орел ,рак и щука и се надприказват - По простотиите ви си личи ,че май вии люпите семки и нищо не правите за страната ! Само кухи коментари ,тъп език и " излишен" мозък в повечето коментари! Едно обаче е факт - обезбългаряването в огромни райони на страната където гази ДПС е ФАКТ!Там български въобще не се говори - що това никой на го спомена ,май само революционера и практика са българи?тъй че избора е ясен - без Доган във властта, всеки друг без Доган е подходящ избор- иначе жална ни майка българска!Патриоти и българи - да се съюзим против ДПС и агента Сокола - Доган!

2011.10.08 | 22:19

15
Не знам кой прави нещо за страната, но това определено не си ти ! Вашите хубосници са на власт вече две години и половина и етническото положение не се е променило до сега ! Защо се пънеш да ни убеждаваш, че ако изберем една смешна мижитурка за президент нещата в тези райони ще се променят ? ДПС са удобни на ГЕРБ иначе нямаше да ги има ! Това ли ви е позитивната кампания ? Дай да плашим хората с бсп, дпс и торбалан та да гласуват за нас... Това е много стар и изхабен похват, вече никой не му се връзва !

2011.10.08 | 22:14

13
Акшан план Плевнелиев, стискането на ръце и други органи на народа НЕ Е ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ! Предизборна кампания, плевньо е да излезеш на открит дебат, на състезателни начала с другите кандидат-президентски двойки и с логична мисъл и ясна дикция да формулираш твоята визия, ако щеш философия за развитието на България. Идеята е в спора да се откроят предимствата и недостатъците в политическите им платформи, което да улесни избирателя за кого да гласува в зависимост от личните му политически възгледи и пристрастия! Ти обаче, плевньо, бягаш от дебат! Явно нямаш капацитет да излезеш пред хоата и да им кажеш какво ще правиш за решаване на проблемите свързани с беднотията, престъпността, корупцията, вихрещият се политически клиентелизъм, липсата на социална политика в защита на бедните слоеве Българи, деградирането на превнативните функции на държавния репресивен апарат, особено що се отнася до борбата с мафията и едрата организирана престъпност, огромният обем незаконен трафик на наркотици, алкохол и тютюневи изделия, закрилян от сегашните власти. Невъзможността на министър-председателя да се съобразява с волята на народа в съчетание с отвратителното му хленчене против Българите, бедствената демографска ситуация и безпринципното толериране на циганското малцинство, КОЕТО НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, толерирането на едрия бизнес за сметка на средния и дребния!!!!!! И особено важно - как ти виждаш пътищата и подходите, системните политики, които да доведат до реиндустриализирането на българската икономика като единствен път за справяне с безработицата и тежката икономическа ситуация в страната и прочие такива "дребни"въпроси! А не да ми говориш глупости, че хората не се интересували от Катуница, както и че си бил нещо обичал свободата! Явно тази свобода не ще да е народната такава!
ОФФФФФФ

2011.10.08 | 22:14

12
Поредният кандидат от прехода--много клишета и никакви идеи. Аз съм за Светлъо--да им е гадно на политиците.
10

2011.10.03 | 05:53

11
а някой писаха, че имал черен печат от Германия, кой лъже. Кредит в Германия не се дава на спящи в кола хърби с 24 работници, първо ставаш местен, плащаш поне година всички сметки и данъци, пребиваваш като законен емигрант и т.н., т.е., явно е, че лъжецът е кандидата. Някой го свърза с Масларова от първия и мандат на министър на труда и социалната дейност от кабинета на Луканов, която чрез Лазар Причкапов - известен комунистически крадец го е уредила без да отговаря на нито едно условие за стаж, образование и построени обекти да започне да изнася работници, други пишат, че малко след 10 ноември 1989 година е правил измами, представяйки се за врачка и с компютър е правил хороскопи в ЦУМ, заедно със сина на Лазар Причкапов, което по онези години е било престъпление, защото е набавял парични средства за себе си, чрез измама, и квалификацията за по-тежко наказание - със специални средства. Този човек, пишат, че е лъгал и работодателите си от Германия - семейство инвеститори, които са му дали възможност да строи т.н. бизнес парк, а той ги е лъгал, че купува земята за строежа на 10 пъти по-висока цена като разликата е крадял за себе си. Такива работи пишат хората за този човек, който имал имот в Гърция...
Росенка Педерунка

2011.10.02 | 22:41

10
Росенке педераске, ти никога няма да станеш президентка, разбра ли цървулке ? Ще ти пусна 2ма циганина с неизмити хуйове да ти срежат допарата , деба и боклука герберски. Искат да завладеят цялата власт и да имат пълен контрол върху народа, но това няма да стане. ЩЕ СЕ ЛЕИ КРЪВ

2011.10.02 | 22:05

8
Ауууу, колко мъдро !!! Да сте чули някой да е казал, че не обича свободата ??? Тия празни приказки ги слушаме 20 години! Рошко, бълваш клишета на килограм и с тях не впечатляваш никого, освен тези, които ще си гласуват за герб дори и с кандидат- стрина Гина от Бусманци ! Ако искаш да впечатлиш колебаещите се гласоподаватели иди на дебат, както предложи човека с първия коментар ! Ама не смееш, нали ? То трябва мозък и дар слово за тая цел...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини