Плевнелиев се срещна с английско семейство в с. Драгоево

  • 01 октомври 2011 16:01

  • 3296
  • 4
Плевнелиев се срещна с английско семейство в с. Драгоево
© ГЕРБ

Преди 2 години избрахме да се установим в България заради природата, спокойствието, естествените продукти и доброто отношение между хората.

Това разказаха англичаните Марк и Катрин от с. Драгоево, Шуменско, на кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който заедно с кандидатът за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на се срещнаха с хората в селото.

Семейството от Великобритания разказа, че се чувстват перфектно тук и селото, в което има българи, турци и роми вече си имат и англичани.

Според тях, съвсем малко още е необходимо, за да се облагороди района. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното им обясни, че сред основните му цели е да се подобрят връзките между регионите, вече е сложено началото, но то трябва да се надгради и умножи. Жител на с. Драгоево директно зададе въпроса кога ще се оправи пътя между Шумен и Велики Преслав, същият въпрос е задал и при среща с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, задари което е бил наречен провокатор.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отговори, че пътя е включен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура” за 2011-2013 и ще се извърши възможно най-скоро със средстав от държавния бюджет.

Последвайте канала на

3296 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бай Драгой

2017.02.01 | 17:55

4
Кви турци, кви цигани у наше село, бе! Туй нивгаш не е било! Я не ми раздигайте кокалите! Някой тупан ги пише тез глупости за да се хареса на тиквите! Ааа, ставам да зареждам пушкалото! Я!
IVA

2014.12.22 | 12:20

3
Браво Президенте

2014.12.22 | 12:20

2
Точно така, Плевнелиев, срещай се с АНГЛИЙСКИ СЕМЕЙСТВА в България, безроднико! Оти ти се готвиш да станеш сигур президент на англичаните! Крещиш за асфалт и се срещаш с чужденци, но не и с Българи! На 24.10 очаквай англичани да гласуват за теб, защото българите НЯМА!
dgigit

2014.12.22 | 12:20

1
nikoga v dragoevo ne sa ziveli i njama da zivejat turci okolnite sela sa turski no tova selo e cisto balgarsko taka e bilo i prez tursko....i taka ste bade inace ste se varna i ste se lee krav

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини