Атанас Семов: Цветанов се скри след случая в Катуница

  • 30 септември 2011 08:49

  • 1259
  • 3
Атанас Семов: Цветанов се скри след случая в Катуница
© Булфото

ГЕРБ наложи правила, чрез които да постави в максимално сложно положение опозицията.

Това заяви кандидат-президентът на РЗС Атанас Семов в сутрешния блок на БНТ.

Участието ми днес тук ми струва 3600 лв. Редно е българските граждани да знаят цената на свободата в България, допълни той.

Водещата на сутрешния блок на националната телевизия заяви, че БНТ взима по закон тези пари.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа има огромна вина за случая в Катуница. Той е искал разработки на ромски тартори, посочи Семов. Според него доказателство за това, че Цветанов е искал разработките е всичко това, което последва и в Катуница, и в други части на страната.

„Ако утре премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не влезе на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност с приета оставка на Цветанов, по този начин Борисов приема цялата отговорност за случващото се в страната и поема риска тези избори да се окажат последни за него и за ГЕРБ”, заяви кандидат-президентът на РЗС.

Цинизмът на Цветанов е по-дълбок, той се крие от цялото това събитие. Не е редно министърът на вътрешните работи в такова време да обикаля като цветарка от град на град като председател на предизборния щаб на ГЕРБ, вместо като вътрешен министър да работи за овладяване на напрежението в страната, каза още Атанас Семов.

Кандидатът за президент на РЗС определи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа като „цунамито на демокрацията”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1259 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.09.30 | 17:56

3
Българи, ето един човек за когото може да се гласува като алтернатива на ГЕРБ-АТАКА-БСП! Най-малкото не е оцапан в лайната, като досегашните политици-Антибългари, които разгромиха икономиката на България!!!
владо

2011.09.30 | 17:56

2
Баща ти Атанасе беше пич- истински българин, а за теб уви историята отреди да бъдеш жалко безгръбначно в нещастна обезличена партийка с шеф-олигофренясъл лумпен като Яне!Колкото и "бомбастични" изказвания да правиш на хората им е ясно ,че нито имаш потенциал, нито речетатив, а явно и акъл щом си с недоразумението Яне!
kinesiotapebg.eu

2011.09.30 | 12:37

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини