Мартин Димитров: България е като врящ котел

  • 30 септември 2011 06:55

  • 966
  • 3
Мартин Димитров: България е като врящ котел
© Булфото

България има нужда от ново управление, защото ако ГЕРБ управлява през следващите две години, виждам страната все по-бедна, изнемощяла и във все по-трудно положение, каза лидерът на СДС и съпредседател на синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в интервю за БТА.

Време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, да доведат свежи пари в България, да  открият работни места, заяви той. Времето за експерименти свърши и това трябва да осъзнаят хората, каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Страната е като врящ котел, нищо не може да се предвиди - нито кой ще спечели изборите, нито колко хора ще участват, нито дори кой ще отиде на балотаж за президентските избори, посочи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Лидерът на СДС смята, че е дошло време у нас да  започне да се цени професионализмът. Стига сме избирали комици, артисти и всякакви шарлатани, време е за политици, които могат да решават проблемите на хората, каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Това, което се случва в държавата действа сплотяващо за Синята коалиция, защото разбираме колко е важно в тази трудна ситуация десницата да е единна и да даде на хората алтернатива, отбеляза синият лидер. Според него разделянето на десницата през годините е било тежка грешка.

Основният ни конкурент и опонент на тези избори е ламята с две глави, на която едната е ГЕРБ, а другата - БСП, коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
966 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.10.01 | 07:08

3
Аууу, Мартинчо, ти нещо си се объркал!!! Как така не врещиш против АЕЦ "БЕЛЕНЕ", колко страшно опасна била тя! Сакън нещо ново да не се построи в България и да даде 10-15 хиляди работни места! Сакън! Кух празнодумецо, не можеш да се опреш на малкия нокът на Костов по йезуитщина - той поне, макар и корумпиран, лаком и крадлив вече 19 години не слиза от сцената, те го гонят през вратата, той се връща през прозореца! А, ТИ, кухавел???. ЧАК сега си сетил да започнеш да бръщолевиш нещо си за Българите, ама късно, разпознат си като един активен Антибългарин и никакви твои приказки няма да те маскират! Димитров, двамата с Костов, марш в канализацията!!!
фен

2011.10.01 | 07:07

1
Хамстер ти жив ли си да ти еба майката проста

2011.10.01 | 07:07

2
Аз много харесвам Мартин Димитров и ще гласувам за сините,аман от милиционери!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини