Мария Капон се срещна с жителите на Ракитово, Велинград и Пазарджик

  • 29 септември 2011 19:06

  • 2043
  • 1
Мария Капон се срещна с жителите на Ракитово, Велинград и Пазарджик
© ЕНП

Кандидатът за президент от ЕНП г-жа Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност присъства на откриването на изложбата „Икони” на Теодора Георгиева в Регионалната библиотека „Николай Фурнаджиев”.

По-късно тя се срещна с членове и симпатизанти на партията, на която представи листата на ЕНП за общински съветници с водач арх. Герасимов, с което откри кампанията за местни избори на ЕНП в община Пазарджик.

„Петицата, с която се явяваме на изборите е числото на мъдростта и промяната. Пътят е много дълъг и знаем, че много няма да издържат, но съм сигурна, че Единна народна партия ще направи много добър резултат, който ще е изненадата на тези избори”, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

„Никого не убеждавам да гласува само за нас, но е важно да се гласува, защото когато омерзените не гласуват, управляват омерзителните”, каза още Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

„Не смятам да бъда дипломатична, когато трябва да се казва истината и да казваме нещата с истинските им имена. Затова днес питам кой плати на агитките да отидат да извършват палежи и докара автобусите на всички ксенофобски протести? Двете крайности на ксенофобията и ултранационализма се хранят едно от друго и са като скачени съдове”, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност във връзка с последвалите събития след трагедията в Катуница.

По-рано пред деня кандидатът за президент от Единна народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност се срещна с жителите на община Ракитово. Заедно с кандидата на ЕНП за кмет на община Ракитово и водач на листата за общински съветници Георги Пелев посетиха общинския пазар и разговаряха с хората за това как виждат бъдещето на града. Основният проблем за хората това е голямата безработица и ниската цена за продукцията на земеделските производители.

Г-жа Капон посети и община Велинград, където заедно с кандидата на ЕНП за кмет на общината Реджеп Ходжов и кандидата на партията за град Сърница Кемал Тинев посетиха пенсионерския клуб в центъра на града, срещнаха се и разговаряха с членове и симпатизанти на ЕНП. Единна народна партия участва и с листа за общински съветници за Велинград.

Последвайте канала на

2043 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.09.29 | 19:17

1
Тая червена тетка още ли се прави на демократ?! Ако продължава така ще осъмне червена бабичка :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини