Димитър Главчев: Не всички в политиката са маскари

  • 10 септември 2014 18:35

  • 1693
  • 4
Димитър Главчев: Не всички в политиката са маскари
©

Категорично подкрепихме въвеждането на задължителното гласуване. Провеждането на референдум е най-правилният начин да се установи мнението на българските граждани по въпроса. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ кандидат-депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

По думите му, ако ГЕРБ има мнозинство след изборите, референдумът за задължително гласуване ще влезе в дневния ред на парламента.

В отговор на въпрос за негативното мнение на българите за политиците като цяло, Главчев заяви: "Гарантирам, че в българската политика не всички са "маскари". Нека всеки в собствената си партия да преценява кой какво върши".

Той подчерта, че участието на членове на ГЕРБ в разчистването на пострадалите от наводнения райони не е популизъм, и призова всеки, който иска, да отиде на място и да помогне. Главчев каза, че в случая става въпрос за "чисто човешка съпричастност".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1693 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
sigi

2014.09.12 | 01:20

4
kajete mi edin, koito ne e i 6te glasuvam za nego..
rossen4i4o

2014.09.11 | 16:05

3
а, кой не са ? ако другаря Им главчев посочи един политик или държавен служител който не се е възползвал от служебното си положение , ще гласувам на всички избори докато съм жив , напишете Името Му

2014.09.11 | 10:27

2
Да , но ГЕРБ са маскари и то най- големите ! А ТИКВАТА е мутромаскара , бандит! ПРИ БИРАТА !

2014.09.11 | 10:27

1
Не ви вервам глафчев,макар че уважавам некои хора от вас!!!Напишете поне едно име на депутат, което не е омърсено в далавери.Няма да намерите такова лице.Всички смърдят от корупция и далавери. Имаше едно тлъсто чудовище при вас, И.Ф.,което кадруваше със замах, нали не сте забравили/да се удари,да се накаже и т.н./.

Добави коментар

Водещи новини