Ние се борим с тия фантоми като прасе с тиква, обяви проф. Константинов (видео)

  • 10 септември 2014 07:57

  • 3006
  • 4
Ние се борим с тия фантоми като прасе с тиква, обяви проф. Константинов (видео)
©

Кой е казал, че мъртвата душа е умряла душа? Ама те просто не са тук. Ако са в чужбина, да гласуват в чужбина.

Това призова в сутрешния блок на ТВ7 изборният експерт проф. Михаил Константинов.

1 млн. имена на български избиратели стоят в списъци в България, но на са в България. Тези хора се наричат фантоми или „мъртви души“, обясни той.

Ние се борим с тия фантоми като прасе с тиква, възмути се проф. Константинов и посочи: "Аз апелирам към българските депутати най-после да изчистят фантомите и мъничко да повишат доверието в себе си".

Имаме рекорд за 20 пъти гласувал на едни и същи избори, разкри Константинов. Случката става през 2005 година, когато автомобил с младежи във Варна тръгва по секциите и започва да гласува. Те са заловени, но идеята им да хакнат системата е успешна, тъй като имената им нямало как да бъдат заличени.

Проф. Михаил Константинов даде съвет на българските граждани: "Алфа Рисърч и Екзакта Рисърч са двете най-добри социологически агенции, защото не са политически ориентирани" и даде заявка за себе си: "Аз ще гласувам за тази политическа партия, която ще се наеме със спасяването на българската гора".

Последвайте канала на

3006 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
BBisPedal

2014.09.13 | 10:39

4
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предпроемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

2014.09.11 | 09:13

2
Тъпанар.
хлъц за 1

2014.09.11 | 09:13

3
Ясно , че е тъп и прост,но е и доброволно оноден от турците сидераст !
KUR ZA GERB

2014.09.10 | 17:41

1
dyxaite na dogan grobarski mi3ernici

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини