Кандидат - кметът на София от "Атака" отнесе глоба

  • 28 септември 2011 15:10

  • 798
  • 2
Кандидат - кметът на София от "Атака" отнесе глоба
©

Столична община днес реши да санкционира кандидата за кмет на ПП „Атака" Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. с мотива, че „на публична общинска собственост - тротоарите на ул. „Шипка" - са налепени агитационни материали с текст „Да си върнем тротоарите".

В щаба на Пехливанов днес бе получен констативен протокол от Столичния инспекторат, в който е предписано в „петдневен срок те да бъдат отлепени". От една страна, Столична община заслужава адмирации за дълбочината на контрола върху изпълнениeто на общинските наредби. Но естествено възникват няколко въпроса, на които ще чакаме отговор.

Първият от тях е какво направи ГЕРБ за 7 години управление на столицата за тротоарите на софиянци. Какво направиха за това тротоарите на софиянци да не се превръщат в паркинги, а хората спокойно да могат да се разхождат, без страх от изкълчени глезени и кал? Кой носи отговорност за бездействието на общината и с какви аргументи желаят гласовете на софиянци, при положение, че проблемът с тротоарите не просто не е решен, а е задълбочен.

Другият въпрос, който веднага възниква, е дали Столична община съблюдава така стриктно Столичния инспекторат, когато „публична общинска собственост" става терен за един специфичен тип предизборна агитация, а именно - прословутото рязане на лентички?

Последвайте канала на

Десислава Станева
798 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Шишо-бакшишо

2011.09.29 | 11:15

2
Ашколсун, ГЕРБ, машалла Фандъкова! Какви са тези нагли типове, дръзнали да ви развалят рахатлъка??? Глоба за всеки софиянец, който посмее да иска европейски тротоари!

2011.09.29 | 11:15

1
благата усмивка и расистка партия нещо не се връзват.

Добави коментар

Водещи новини