Депутат в кома е водач в листата на БСП в Габрово

  • 26 август 2014 14:25

  • 1775
  • 1
Депутат в кома е водач в листата на БСП в Габрово
©

Пленумът на БСП няма да излъчи нов водач на листата в Габрово, съобщиха от "Позитано" 20, цитирани от "24 часа".

Бившият депутат от БСП Йордан Стойков, който катастрофира тежко на 16 август, все още е с опасност за живота във Военномедицинска академия. Състоянието му е леко подобрено, но все още се води борба за живота му. Стойков бе засечен от шофьорка, опитала да го изпревари на магистрала "Тракия" в посока София. Колата му излетяла в канавката и се преобърнала.

Бившият кмет на Севлиево, после депутат в 42-ото Народно събрание тогава е бързал за пленума на БСП, на който трябваше да го утвърдят за водач на лявата листа в Габрово. Заради тежкия инцидент определянето на 1-ия в Габрово остана за днешното заседание на НС на БСП. И на този пленум водач в Габрово няма да се посочи, съобщиха членове на Изпълнителното бюро. Вариантът областният управител Николай Григоров да заеме позицията е отхвърлен.

В момента се умува дали първа там да е бившата здравна министърка Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, която е силно нежелана в София. На избираема 3-а позиция от гражданската квота в един от столичните райони влиза ексминистърката на регионалното развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1775 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.26 | 17:16

1
БЪРЗАЙ БАВНО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини