Първанов: АБВ обединява очакванията на широк кръг избиратели

  • 21 август 2014 16:59

  • 1266
  • 2
Първанов: АБВ обединява очакванията на широк кръг избиратели
© Булфото

Електоратът на партиите не се състои от завинаги закрепостени хора, трудно е да се говори, че АБВ има твърдо ядро, ние обединяваме очакванията на широк кръг избиратели.

Това заяви на пресконференция в Ямбол председателят на партията Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, цитиран от БТА. По-голямата част от нашите симпатизанти са в лявото пространство, но всеки може да оцени държавническото начало в АБВ. В партията членуват опитни държавници, които са се доказали през годините, допълни той. "Нашата амбиция е АБВ да стане незаобиколим фактор в бъдещия парламент. Ще подкрепяме част от управление, но ако то е разумно; можем да бъдем и активна опозиция - убедителна и аргументирана, а не самоцелна, каквато бе в предишното Народно събрание", посочи Първанов.

На журналистически въпрос за разрива с БСП и днешните взаимоотношения със социалистите, той отговори, че АБВ не е изневерила на левите и социалните идеи, а "онези които обещаха, а не промениха плоския данък, не продължиха строителството на АЕЦ "Белене", забравиха за други обещания в социалната сфера."

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1266 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.21 | 18:47

1
.--------------------KRADLIVA KURVOO-----------

2014.08.21 | 18:47

2
VSI4KI OT BSP V ABV

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини