Мария Капон даде старт на предизборната кампания в община Плевен

  • 26 септември 2011 14:25

  • 2910
  • 2
Мария Капон даде старт на предизборната кампания в община Плевен
©

Единна народна партия откри предизборната си кампания в община Плевен.

Специално за старта на кампанията в Плевен присъства и кандидатът за президент от ЕНП г-жа Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.


„Кандидатирах се за кмет на община Плевен, защото в града ни се случват неща, които не отговарят на съвременно общество, защото се превръща в град със затихващи функции, град, в който индустрията залязва. Аз и всички кандидати за общински съветници от Плевен не се страхуваме да казваме истината. Общината трябва да се управлява професионално, градът ни да развива индустрия, да се превърне в университетски град с млади и усмихнати хора." Това каза кандидата за кмет на ЕНП в Плевен д-р Поля Петева при откриването на кампанията. Тя представи и листата с общински съветници, в които участват от юристи, икономисти, лекари, военни… На откриването на кампанията присъстваха и кандидати за общински съветници издигнати от ЕНП в Червен бряг, Долна Митрополия, Никопол и Пордим, много приятели, членове и симпатизанти на партията.

 


„В Единна народна партия знаем как да работим. Ние предлагаме решения, а не само да показваме язвите на обществото. В момента дори наш екип работи по изготвяне на кризисен план за справяне със ситуацията в Катуница”, каза кандидатът за президент Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и добави – „Апелирам към управляващите да управляват криза, не да бъдат само наблюдатели. Днес Кирил Рашков трябваше да е в ареста и да отговаря на въпроси, а вместо това ни се казва, че не знаят къде е. Гражданите искат държава с главно Д. Искат успокоение, а не фалшиви спасители, които трупат сили от гнева, страха и безсилието на хората.” Затова приех да се кандидатирам за президент. За да бъде чут гласът на всеки един човек”, каза още Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.
По-късно г-жа Капон се срещна с членове и симпатизанти на ЕНП в град Левски, където представи кандидата на партията за кмет на община Левски – Анатоли Антонов и за кмет на кметство Обнова Пламен Христов. ЕНП участва на местните избори в града и с листа за общински съветници, на която водач е Ниази Ибрям.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2910 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.27 | 14:51

2
Тия пък турски и чифутски гювечари, от къде са ломбардясаха??? И те за народна кръв са се наредили, да пият, но няма да ги огрее!!!
Е Н П

2011.09.26 | 18:34

1
САМО ЕНП !!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини