Мария Капон: Случилото се в Катуница е гавра с обществото

  • 26 септември 2011 12:54

  • 3475
  • 11
Мария Капон: Случилото се в Катуница е гавра с обществото
© Интернет

Случилото се в Катуница е огромна лична трагедия за близките на загиналите деца, но и нещо много, много по лошо, каза на пресконференция в Плевен кандидатът за президент от ЕНП Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Това е гавра с обществото и етикет за покварата на дълга редица управляващи...

Защото всички и отдавна бяха наясно с дейността на Кирил Рашков от десетилетия, но мълчаха. Защо ли? Ами защото всички висяха при него да пазарят гласове за избори. Той им помагаше, а те го пазеха. И така до днес. Но не горят къщите на тези хора в София, а техните деца учат в престижни училища и не ги газят по улиците.

Сигурно ви звучи грозно, но това е истината. Кой не знаеше за проститутките, за джебчиите, за фалшивия алкохол... Но и всички знаят в Катуница, че спонсорира полицията - само в София не знаят управляващите от всеки цвят. В правовата държава решението на проблема не е изселване, а затвор. Затвор не само за извършителя, а и за подбудителя. В Катуница го знаят - дано го научат и в София!!!

Докато гледаме репортажи все едно сме Ирландия, някои усмихнато си надуват балони и пеят по концерти да си правят кампаниите, а премиерът пък разтупква футболни стадиони и реже ленти. Няма по неадекватно поведение от това! Има ли власт в България или ще си обръща главата настрани, когато едни убиват, а после други им палят къщите? Така ли се правораздава вече в Европейска България? Око за око?

И когато няма държава веднага се появяват фалшивите спасители. Едните с озверели лица ревящи примитивни расистки лозунги и другите „дежурни” пазители на етническия мир! Появяват се да трупат сила от гнева, страха и безсилието на хората. Така се случва поредната манипулация подобна на тази пред софийската джамия - върху черните забрадки на жените от Катуница ще си събират бюлетини, за да продължат модела на омразата и лицемерието.

В България има безнаказана олигархия много по голяма от клана на Кирил Рашков и тя, а не гласа на народа е реалната власт в страната. Демокрацията и законът изискват да си вземем властта обратно в ръцете на хората.

Такива като него са безнаказани, защото обикновено могат да разказват дълго за онези с костюмите от досега управлявалите, които са ходили при него за „услуги”...

Ние от ЕНП предлагаме мултиетнически проект, който не демонизира етноси и религии, а обратно - събира хората срещу истинските проблеми и им казва имената. Бедни и уплашени хора се манипулират лесно, но ние няма да го разрешим.

Последвайте канала на

3475 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ВЪЗМЕЗДИЕ

2011.10.03 | 18:51

11
Да трябва съд , крайно време е да измете корумпираните от провозащитните органи и това ще го направи НАРОДА!
Безобразие

2011.09.28 | 09:23

9
На кой народ? На този, който си мълчи 20 години ли и си плаща чинно и кротко данъците, които отиват за "социални помощи" на многодетните цигани... Или им пука на политиците - да си получат гласовете на изборите от циганския електорат?
тъпелекторат

2011.10.03 | 16:41

10
Много си умна ма какооо! Ама още трябва!
alo

2011.09.28 | 09:23

8
ако знаят само колко са закъснели политиците,ще става все по лошо,защото това бездействие докара до тук,защото циганите сноват денонощно с каруците и крадат,цигани които не работят карат скъпи коли-то трябва да си малоумен за да не предположиш че се занимават с нещо незаконно,ама явно полицията е заспала че не вижда,че не взема мерки,на хората им писна,лошо е че никакви срещи вече няма да помогнат,просто е късно

2011.09.28 | 09:23

6
Мария Капон: Случилото се в Катуница е гавра с обществото--- А бе на кой му пука то от 22 години е така и тъй шъ си иде.
Народа

2011.09.28 | 09:23

7
На народа му пука драги !
vili

2011.09.28 | 09:22

5
ne si igrayte s tia hora bratya bılgari şte stane aprilsko vıstanie 2011 tezi ne sa ot krotkite te sa po iot talibaninte
Dark Angel

2011.09.27 | 14:52

1
Много хубава статия. Много хубаво изказване на госпожа Капон, но за съжаление вече не вярвам на никой и не смятам да си похабявам гласа. Двадесет и две години лъжи и манипулации ми омръзнаха и дойдоха до гуша. Госпожа Капон много добре се изказва, обяснява ни колко Лентореза не става за нищо. Разказва ни как други трупат политически активи докато някой зариват ковчега на детето си. Да, това е така, но от друга страна тази статия какво е? Нищо повече от един призив, че тези не стават за нищо вижте ни и нас. Не, омръзна ми вече да ви гледам и едните и другите, и сини и зелени и червени, десни, леви, полуправи, леко закривени.... стига толкова. Този път от мен ще получите истински вот под формата на липса на бюлетинка в урната. Това ще бъде моя наказателен вот с надежда повече хора да последват примера ми и изборите ви да се провалят, че белким най-накрая да се осъзнаете всички, че както сте тръгнали и народа ви е подкрепил, пак така народа може да ви резне клона на който седите.
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2011.09.27 | 15:20

4
По добре направи бюлетината недействителна като срещу имената на престъпните политици напишеш НЕ в квадратчетата !!!!
БЪЛГАРАН

2011.09.27 | 14:53

3
Да ги смачкаме!
W WW.ORIGI NALNI.BE --- ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ФУТБООЛНА Т

2011.09.27 | 14:52

2
W WW.ORIGI NALNI.BE --- ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ФУТБООЛНА ТЕНИСКА 11/12

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини