Цветанов: Трябва да мислим за бъдещето

  • 25 септември 2011 09:40

  • 2236
  • 10
Цветанов: Трябва да мислим за бъдещето
© Булфото

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с жители на Община Бяла на площада пред читалище „Пробуда”.

Трябва да се мисли за бъдещето, заяви Цветанов. 

„Правителството гледа към всички общини еднакво, независимо дали са малки или големи”, поясни той.

Цветанов призова кметовете, настоящи и бъдещи, да се възползват от еврофондовете и добави, че освен магистралите, които са приоритет на сегашното правителство и които са от изключително значение, кметовете трябва да мислят и за изграждане на пречиствателни станции.

По повод проблемите по Южното Черноморие, той каза, че без пречиствателни станции, да се говори за туризъм е трудно.

По отношение на предстоящите избори, председателят на Националния предизборен щаб подчерта, че купуването на гласове не води до никъде, а на избирателите трябва да се показват реални политики. Много важно било и да се очертае двуполюсният модел.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2236 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2011.09.28 | 11:40

10
Цецо деликатно премълчава за кого какво бъдеще е намислил.

2011.09.28 | 11:40

9
Ей простако държавата ще изгори ти за избори си се замечтал.Единия само лентички реже а другия се замечтал за още власт.

2011.09.28 | 11:40

6
YESSSSSSSSSSSS браво за комента брато

2011.09.28 | 11:40

8
Цветанов, не че си умен, ама все пак да ти кажа един лаф, може дори и вие там герба сте го чували:" Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!" Пак казвам, не че във вас гербарите има някакъв здрав разум, но точно поради това, докато се опитвате да консолидирате мангалския вот ЗА ГЕРБ, като насъсквате циганите срещу българите, напрактика в същото това време консолидирате българите СРЕЩУ ГЕРБ и в тази връзка поредното злостно циганско престъпление в Катуница няма да ви донесе спасение, а само ще допринесе за още по-голям ваш разгром на предстоящите избори и на всички последващи! Отичате се в канала на историята, точно както това се случи с ЕнДеСеВеТо на царственото нищожество смион2, само дето не сте толкова умни та да успеете да оцелеете във власта 8 години. Чака ви същата безотрадна участ, гответе за вашата политическа смърт. Ти специално, цветане, ще трябва да дадеш и някои други отговори относно твоите имоти и парите на твоите родители и родителите на твоята съпруга пред някои органи, когато те повече няма да бъдат зависими от теб!
MM-7

2011.09.28 | 11:40

7
Може ли някой да каже - колко истински партии с традиции и идеологии в момента съществуват в България?
Избирател

2011.09.28 | 11:40

5
Мисли, Цветанов, мисли, и като го измислиш помисли малко и за нашето бъдеще. Едни такива като тебе пяха преди години "Времето е наше" и наистина доста време мина, докато редовия данъкоплатец осъзна, че времето наистина е било тяхно, само че докато разбра скрития смисъл в репликата, му изчезнаха спестяванията, движимото и недвижимо имущество. А на кметовете не им казвай какво да правят с еврофондовете - те много добре знаят :))) Ще напишат проекти с раздути разходи, ще се споразумеят със "свои" фирми и ще осигурят своето, а най-вероятно и твоето бъдеще.
vanko76

2011.09.28 | 11:40

4
Цветанов може да мисли само за далаверите си
art

2011.09.28 | 11:40

3
ne moga da povqrvam 4e glasuvax za gerb...
kinesiotapebg.eu

2011.09.27 | 15:58

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
НАСКО - ОТВОРЕНО ПИСМО

2011.09.27 | 15:58

1
Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от лумпени?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини