Цветанов: Тези избори ще бъдат много тежки

  • 24 септември 2011 19:46

  • 2470
  • 19
Цветанов: Тези избори ще бъдат много тежки
© Булфото

Тези избори ще бъдат много тежки, но са много важни за това, което започнахме в изпълнителната власт преди две години. Това каза на срещата с местните жители в Китен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, придружаван от кандидат-президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

„Избрахме откриването на предизборната кампания да е в Бургас и региона за да видим колкото се може повече общини. Ще приключим довечера в Бургас за да можем да направим максимално много срещи с хората. Засвидетелстваме с тези срещи преди всичко уважение пред вас”, каза още Цветанов.

По думите му всеки може да отиде в Бургас и да види как преди Димитър Николов 12 години е управлявал Йоан Костадинов. „Важно е промяната да продължи и за други общини, както и да довършим постигнатото”, каза още Цветанов. „За да можем да направим развитието на икономиката такова, че многото хора, които са напуснали страната да се върнат”, допълни той. По неговите думи много са тези, които са напуснали и искат вече да дойдат в страната. Цветанов изрази надежда, че след една година, отчитайки свършеното вече ще имаме и магистрала, която да свързва София с Бургас, ще има направени и транспортни коридори, които да спомогнат за развитието на икономиката. Срещите в Царево, Ахтопол и Китен се провеждат на пристанищата, тъй като по думите на Цветанов, именно рибарстовото е поминъка на местните хора.

„Това е акцентът в политиката ни, да реализираме в тези райони, това, което е най-важно за хората и също така развитието на туризма и пречиствателните станции, които за голямо съжаление не бяха направени през тези години, а имаше пари, които бяха харчени от бюджетния излишък”, каза още Цветанов. Именно изграждането на пречиствателните станции ще бъде и акцента в политиката през следващите една – две години.

Последвайте канала на

2470 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2011.10.08 | 22:27

19
За съжаление, Цветанов, изборите наистина ще бъдат трудни, защото проблемът на българите сте вие гербарите. Вашата болнава гербарска логика има за резултат болнава икономика, болни (малоумни, гербарски) политици и болни (некомпетентн, корумпирани) полицаи, които вместо да арестуват криминално проявените мангали ги пазят както пазят американския президент!!!!!!!! Ако това е вашият нов социално-икономически модел, в който основата цел не е равенство пред закона за ВСИЧКИ, включително и за фамозните мангали, то мисля че сте само и единствено за боклука!!! Социалният статус на населението и измислените "позитивни" формални цифри (като например за увеличаването на обема на износа...), "илюстриращи" фискалния стабилитет и шукаритет в България, са друг повод за вашето оплакване и погребване (политическо!!!). Бих казал, че фискалната ви (не)стабилност и икономическо безхаберие и отсъствие на политика към етническите малцинства в страната най-вероятно цели постигане на стабилност и безпроблемност, характерни за Централните софийски гробища, па и на всички гробищни паркове в България! Демек де стабилността в България се осъществява чрез потъпкване и геноцид на народа, за сметка примерно на мангалите, а манифестираната "фискална" стабилност на България е сравнима единствено с тази на гробищните паркове у нас и по света!!! Цветанов, миришеш ти и всички гербаристи!!!

2011.10.08 | 22:25

18
Путьоооооооооооооооооо.......................!

2011.09.28 | 11:45

17
ti ministar li si ili agitatorka na boiko we.abe otidi v katunci we .mvr li opravlqva6 ili na levski se pravi6 pomqr gode4ki.
Az

2011.09.28 | 11:45

16
Абе лайнар бегом марш в Катуница бе циганофил ! Боко тиквата лично е приел цар Киро в гроб, амангала му е дружка и му гарантира гласове на изборите ! Абе българи ! Разберете че боко е поредния продукт на комунисзма и дс ! Боко е бил член на бкп ! Боко е бил сикаджия ! Боко е абсолютна мутра и изобщо не му пука за отрудения българин ! Все по зле е ситуацията ! И все по зле ще става !

2011.09.24 | 20:23

1
Демек де, ти, Азе, кой кайзваш туканка е циганофил, че не става ясно, мое много даси се нафорил. Доизясни се!!!
?????????????????????????????????????

2011.09.28 | 11:45

15
Цветанов трябваше да си в Катуница ,а не в Бургас.

2011.09.28 | 11:45

14
Ей по това им държание си личи колко им пука за хората те само треперят да не загубят изборите и да изтърват кокала.Ако тръгне Цветанов да се разправя с циганите знае че ще загуби подкрепата им за изборите и затова него прави.За тези хора гласуваме.И БСП и СДС и който и да е на власт не се заблуждавайте всички са подставяни лица и служат само на едни и същи мафиоти които остават винаги скрити за обикновените хора.Докато не се мине през яка чистка нищо няма да се промени.Конфликти като този ги ползват само да си дигат рейтинга а не да намерят решение на проблема.Мъчно ми е за жертвите които с нищо не са виновни че нямаме държавници които да си застанат на мястото и да решат проблема.
Гого

2011.09.28 | 11:44

13
Разбира се че трябва да се пазят циганите нали после ще пускат за мизерният Герб. Ако беше станало със Българи щяха да ги оставят да се избият така ще намалят безработицата защото за нея нямат други алтернативи. Герб е партия без бъдеще обвиняваха че Доган прави манипулации а те самите го копират просто са жалки!!

2011.09.28 | 11:44

12
Путки гербаристки, ще се сварите в собствената си вонлива мазнина! Умрете! Народът иска справедливъст отдвъд всичко друго, ви си правите ч*кии!, гадове гербаристки! Идат избори, АЗ ЗНАМ КАК ДА ВИ ГО ТУРЯ!!!

2011.09.28 | 11:44

11
Българи, гневни ли сте? аКО СТЕ ГНЕВНИ И НИЩО НЕ ВИ ВЪРВИ, ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА! ИДЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ И ИМ ЕБЕТЕ МАЙКАТА НА ТЕЗИ МАЗНИ ГЕРБАРИ, КАКТО НАВРЕМЕТО ИМ ЕБАХВЕ МАЙКАТА НА МАЗНИТЕ ЦОЦИАЛИСТИ!!!

2011.09.28 | 11:44

9
Имали вече за кого да се гласува?

2011.09.28 | 11:44

10
ПЕДАЛ, ТРЯБВА ДА СИ В КАТУНИЦА И ДА ГОВОРИШ С БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ ТУКА!!!! АМА ТИ СИ ПЕДАЛ И НЕ СИ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АСПАРУХ

2011.09.26 | 17:57

4
Ида е там никаква хайда,само ще си направи PR.По добре данесе показва никъде.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини