Мария Капон: Ние сме алтернативата на хората

  • 19 септември 2011 08:11

  • 1218
  • 0
Мария Капон: Ние сме алтернативата на хората
© Булфото

Не ме притеснява, че съм вторият в една двойка, на която начело стои жена.

Българските дами са много отговорни, заяви в интервю за предаването полк. Николай Кисьов, кандидат за вицепрезидент от Европейска народна партия в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия. Според него би се приело много добронамерено, ако жена бъде начело на българската армия.

Полк. Кисьов каза, че ЕНП е единствената партия, която дава възможност на военните да участват в кандидат – президентската кампания.

Ние даваме алтернатива на хората. От една седмица работим като кандидати. Истинската социология ще бъде на 23 октомври, категорична бе Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност, кандидат за президент от ЕНП. Тя заяви, че едно социологическо проучване струва около 40 000 лв. Като не плащаш преди избори, няма да те има в социологическите проучванията, каза Капон.

Кандидат – президентът заяви, че техните симпатизанти стават все повече и повече с всеки изминал ден.

Капон отново повтори, че по – лошият монопол от икономическия е политическият монопол. Политическият монопол означава заградена общност от хора, които да ги използват да гласуват за тях. Според нея политическите монополисти са различни в зависимост от регионите.

„Има два вида гласуване“, уточни Капон. „Колкото повече са купените гласове, толкова повече е силата на политическия монопол“, добави тя.

"В ЕНП има хора от години от различни етноси", категорична бе Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Тя заяви, че с Касим Дал е започнат дългосрочен модел за премахване на матрицата, която съществува от ДПС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1218 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини