Предизборен скандал в студиото на ТВ 7


Уникален скандал се разигра в студиото на телевизионното предаване “Насреща с Люба Кулезич” по ТВ7.

Участието на кандидат-президента Димитър Куцаров и вицето му Камелия Тодорова беше прекъснато от телефонно обаждане на журналистката Соня Колтуклиева. Провокирана от изказването на Куцаров, който заяви, че не се страхува от разкрития по свой адрес, тя обяви в ефир, че е получила сериозна заплаха от негово име.
“В петък бях поканена на среща от Виктор Вълков, бивш вицепремиер и външен министър, посланик в Турция и Хърватия. Той ми каза, че ненадейно му се обадил полковник Николай Русатев с настоятелно искане за среща, за да му кажел нещо важно, което не било за по телефон. Г-н Вълков смътно си спомнил, че този човек някога, към 1993-98 година, бил шеф на турската секция на военното разузнаване.

Полковник Русатев се представил като консултант на рекламната компания "Юро ар ес си джи" - "Арат" - Тел Авив, която прави кампанията на Димитър Куцаров и Камелия Тодорова. Полковник Русатев директно атакувал г-н Вълков: “Соня Колтуклиева е ваша приятелка. Кажете й да не ни застава на пътя, нека да не си пречим, а?!” Г-н Вълков отговорил: “Аз нищо не разбирам”. Полковникът казал: “Тя ще разбере”. Светкавичната ми мисъл беше – “Боже, дъщеря ми си е на ваканция в България. Само да не й се случи нещо лошо!”

Обадих се на известния журналист и мой приятел Огнян Стефанов, който беше пребит почти до смърт през 2008 година, и дадох телефона на Виктор Вълков да му разкаже за срещата с полковник Русатев. Коментарът на Огнян беше: "Не подценявай такива заплахи. На мен това ми изглежда много сериозно", разказа Колтуклиева.

Разкритията й видимо притесниха настроилия се за предизборна пропаганда Куцаров, който направи всичко възможно, за да я прекъсне. В крайна сметка гласът на кандидата за “Дондуков” 2 заглуши Колтуклиева в момента, когато тя спомена, че заплахата е била свързана с материала "Еврейска връзка между Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и кандидата за президент с вице Камелия Тодорова”, публикуван в агенция БЛИЦ.

Куцаров отрече да е свързан със споменатата рекламна агенция и да познава споменатия полковник Русатев. Той поиска да бъде показан в ефир неговият пиар, който стоеше в студиото като в небрано лозе, защото не говори български - Ювал Гат е служител на израелската фирма "Арат". Същият, за когото Соня Колтуклиева говори в интервю за БЛИЦ. Ювал Гат, неговият шеф Лиор Карев, техният български представител Хеми Пинхас (евреин от български произход) и полк. Николай Русатев са приятели и бизнес-партньори, научи БЛИЦ.
Вместо да изясни свързаностите, Димитър Куцаров започна да пита защо журналистката не се е свързала лично с него, въпреки че няколко секунди по-рано сам опита да затвори устата й. На последвал въпрос от страна на водещата Люба Кулезич, Куцаров видимо вдигна адреналина и се разкрещя с искане да не бъде наричан полицай. По подобен начин той реагира и в студиото на Нова телевизия, където пък изяви претенции към определението “пожарникар”. Напук на претенциите си обаче Димитър Куцаров Не пожела да разясни какво точно е учил в Трети факултет на симеоновската школа на МВР

Коментари

 1. 2011.09.19 | 10:53
  Ако обикновено се казва "Cherchez La Femme", в този случай бих казал "Търси парите"... Въпреки, че от сега е ясно - никога няма да разберем кой точно плаща сметката за тази очевидно губеща кандидат-президентска-двойка. Целта всички я знаем - да се отклонят колкото може повече гласове. Но, ако някой плаща такива пари при почти нулев шанс за успех, представете си какви огромни интереси стоят зад целия този цирк! Жалкото е, че въпреки цялата абсурдност на някои от кандидатите, пак ще се намерят хора, които да гласуват за тях. Това мен нe ме учудва, но когато следващият път чуя песен на Ками, сигурно ще изпитам и малко съжаление към нея...
 2. 2011.09.19 | 10:52
  toq qvno e palen bokluk a taq s golqmata usta 100%mu go lapa barabar s topkite i tezi bokluci 6te ni upravlqvat palen smqx.
 3. 2011.09.18 | 20:25
  ВИЖ И ИЗБЕРИ СВОЯ ЕКИП 11/12 на WWW.ORIGINALNI.BE !!
  1. 2011.09.18 | 20:25
   да ги наврем на майка ти в ануса боклук некачествен
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Европредседателство 2018

още

Анкета

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Правилно ли реагираха българските институции за скандалното изказване на турския външен министър?

Избрано от Интернет