ЦИК отряза Янаки Ганчев от евроизборите

  • 25 април 2014 19:02

  • 1772
  • 4
ЦИК отряза Янаки Ганчев от евроизборите
©

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение за заличаване регистрацията на независимия кандидат за член на Европейския парламент Янаки Ганчев.

В ЦИК е постъпило писмо от Главна дирекция „Гражданска Регистрация и Административно Обслужване” (ГРАО) за извършена проверка на данните от списъка от избиратели, подкрепящи регистрацията на независимия кандидат Янаки Ганчев Ганчев. В резултат на проверката е установено, списъкът, съдържащ три имена, ЕГН и саморъчен подпис на заявени 3330 избиратели, подкрепящи кандидатурата на независимия кандидат Янаки Ганчев Ганчев, не отговаря на изискванията на закона. От общо 3330 проверени записи броят на коректните записи е 2195, а броят на некоректните записи е 1135.

Решението е публикувано на сайта на Централната избирателна комисия и подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1772 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.14 | 18:42

4
Янаки Ганчев- министър-прецедател! ОЛЕ!!!

2014.05.01 | 10:32

3
Слушала съм този Ганчев понякога и само като го чуе човек как говори,да се чудим защо искат в политиката.И КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ тази измама с хиляди подписи.Янаки с фалшивите подписи,но другите,които ще избираме,как да разберем дали са почтени.
аз

2014.04.28 | 00:45

1
На този му отказват. А защо не отказаха на партиите, дето са ни взели ЕГН-тата. Трябвало всеки индивидуално да ходи да ги съди - ами какво може да се очаква в Булгаристан.
AJ4A

2014.04.29 | 00:57

2
В България все очакваме да ни падне нещо наготово!!! "Интересът клати феса" и "Гладна кокошка просо сънува"!!!! За съжаление в Българие имаме около 6 милиона "гладни кокошки", които сънуват, че като ежедневно се слагат на "силните на деня", ще има просо и за тях, без обаче да осъзнават, че "силните на деня" НЯМАТ ПРОСО ЗА 6 МИЛИОНА КОКОШКИ!!!! ЗАТОВА ЕДНИ ЦЯЛ ЖИВОТ МАМЯТ ДРУГИТЕ, ХРАНЕЙКИ ГИ САМО С НАДЕЖДИ ГОЛИ, А КОКОШКИТЕ .......... ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ПРОСО СЪНУВАТ - СЪНУВАТ ГО, НО НЕ ГО И ПОМИРИСВАТ!!!! И продължават да се слагат, участвайки във всякакви мероприятия като избори, референдуми и прочие!!!!

Добави коментар

Водещи новини