Евгения Банева се изфука с дипломите си във Фейсбук (снимки)

  • 18 април 2014 12:55

  • 12165
  • 4
Евгения Банева се изфука с дипломите си във Фейсбук (снимки)
© Фейсбук

Бизнесдамата Евгения Банева се изфука с  дипломите си във Фейсбук. Тъй като започнаха да й се подиграват, че те били фалшиви, Банева реши да ги качи на личната си страницата в социалната мрежа.

Сред снимките са диплома от Американския колеж, удостоверение за положен успешно изпит по Закона за съдебната власт и диплома от езиковата гимназия в Стара Загора, завършена с пълно отличие.

Вместо да предизвика възторжени коментари на почитатели обаче Евгения Банева си навлече куп подигравки от „феновете”. „Под снимката няма подпис. Значи е фалшименто, ако питаш мен. Иначе момата е хубава”, пише един от тях. Друг недоумява и защо в подобен официален документ директорът на гимназията се е подписал със... зелено мастило.

Потребителите във Фейсбук се забавляват на гърба на Евгения Банева и заради обръщението, в което тя обяснява защо ще гласува сама за себе си.

„Госпожо Банева, гледах ви наскоро по телевизията и ми направи впечатление, че сте много умна и възпитана жена. Бих искал да ви попитам като един обикновен човек, дали е възможно да ми предоставите за лично ползване пакет за двама за всички мачове на Световното в Бразилия тази година? След което най-тържествено заявявам, че аз и жена ми ще гласуваме за вас!!! Наистина. Говоря от името на жена ми също, щото тя не е като вас силна и борбена”, пише интернет потребител.

„Аз я пуснах на вълшебната катерица Беатрис - излезе подходяща за български политик, дори няма нужда да сваля детските обици и странното червило”, закача се друг „фен” на Евгения Банева.

Всички дипломи на Евгения Банева вижте ТУК

Последвайте канала на

12165 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.04.23 | 14:21

4
Голям бизнес мастър! След тях остава само равно поле.
Враг

2014.04.23 | 14:21

3
А на околовръстното в почивките.

2014.04.23 | 13:24

2
Тази става само да бачка на магистрала Тракия или на Хемус!

2014.04.23 | 13:24

1
pfyyy kurva

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини