Илиана Раева: Коалиция КОД дава път на младите хора

  • 07 април 2014 07:55

  • 1232
  • 4
Илиана Раева: Коалиция КОД дава път на младите хора
©

Коалиция КОД е подкрепена от 8 неправителствени организации. Начело на нашата листа е д-р Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и.

Това каза пред камерите на БНТ Илиана Раева. Тя коментира създаването на коалиция КОД и листата за европейските избори. Основните партии в коалицията са Обединена България, НДСВ, Социалдемократическата партия с лидер Тодор Барболов. Идеята е в листата да има много млади хора. Крайно време е в тази държава да се тръгне по нов път. Този нов път минава задължително през младите хора. Д-р Първанова е човек, който си е вършил прекрасно работата в Европарламента. Не ме притеснява, че социолозите не ни дават шансове. Ние обявихме нашата листа преди няколко дни. Аз съм убедена, че ще постигнем много добри резултати. Европейските избори са много важни за България, заключи Раева. Депутатът, който ще работи в ЕП, трябва да търси непрекъснати връзки с медиите и с управляващите. Хората трябва да бъдат информирани за работата на нашите депутати в ЕП. Ние не подкрепяме НДСВ, а д-р Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и, която е най-добрия европейски депутат на България, каза още Раева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1232 4

Коментари 4

Добави коментар
Nie

2014.04.08 | 12:24

1
Докато нагли ку.ви и педераси без срам отново и отново искат да яхнат теб българино за да печелят от уморения ти гръб и истерзаната ти душа, тази държава ще си остане боклучива. Нещастний българино! Само ако не гласуваш ще покажеш оношението си към собствената си поробителска мафия и това е несменяемата от 25 години политическа каста. Не гласувай за тяхното по-нататъшно забогатяване и твоята по-нататъшна мизерия!
селскио кмет

2014.04.08 | 16:06

4
Съгласен съм със искрения ти гняв,но призива ти да не се гласува,е дълбоко погрешен.Избирателната ни с-ма е така изградена,че колкото по малък процент гласуват,толкова повече депутатски места имат големите мастодонти.Те безумно се радват,когато има ниска избират.активност.Цели мозъчни тръстове са го мислили още от 90-те.МАСОВО ГЛАСУВАНЕ,така им разбъркваш плановете-тотално!

2014.04.08 | 12:26

3
0, О4 % И ТО С УГОВОРКАТА , ЧЕ БЛИЗКИТЕ ВИ СА ДЛЪЖНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС !!!
AGENT GO

2014.04.08 | 12:25

2
ТЕЖКА Е ЦАРСКАТА КО.....

Добави коментар

Водещи новини