АБВ: Чиновници от "Позитано" заплашваха и подкупваха, за да върнат хората в БСП

  • 31 март 2014 10:32

  • 1662
  • 1
АБВ: Чиновници от "Позитано" заплашваха и подкупваха, за да върнат хората в БСП
© Булфото

Ивета Станкова е осма в европейската листа на АБВ и ще прави кампания в условията на трудностите, за които Георги Първанов вече говори - репресии към представителите на АБВ.

„Проблемите тръгнаха преди няколко години, когато бях член на БСП и се наложи една доста унизителна проверка на партийните структури в Монтана, защото казаха, че имаме "мъртви души". Така, хора с 40 годишен стаж в партия, се наложи да правят събрание и да се легитимират със своите партийни билети. Това тръгна, когато ние подкрепихме Георги Първанов на един от конгресите. Сега, след като обявихме, че подкрепяме АБВ отново от "Позитано" изпратиха група чиновници, които заплашваха хората, обикаляха по техните домове, подкупваха ги, даваха им пари, за да се върнат отново към БСП.

БСП не са ни опоненти, специално в Монтана. АБВ е нова политическа формация. Ние ще си проведем нашата позитивна кампания. Лично за мен БСП е затворена страница. Нормално е две леви формации да работят заедно. Може би в близко бъдеще и БСП да стане част от АБВ, но не с това ръководство и с тази политика, която води“, каза тя пред БНР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1662 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2014.04.04 | 14:16

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Добави коментар

Водещи новини