Ангел Найденов: Необходим е закон за развитие на планинските райони

  • 13 май 2013 17:08

  • 1201
  • 1
Ангел Найденов: Необходим е закон за развитие на планинските райони
©

Необходим е закон за развитие на планинските райони, заяви на пресконференция в Перник водачът на листата на "Коалиция за България" в 14-и МИР Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. По думите му, трябва да се търсят стимули за инвеститорите и увеличаване на средствата, които държавата предоставя в тези територии. Населените места в граничните и в планинските райони непрекъснато се обезлюдяват и е необходимо да се вземат спешни мерки, за да се пресече тенденцията и се създадат по-добри условия за живеещите там хора, посочи Найденов, цитиран от БТА.

Според Найденов съществуващото разпределение на мандатите прави изключително трудна задачата да се формира следващо правителство. Трябва да бъдат положени всички усилия България да има правителство, апелира Найденов. Според него бъдеща политическа криза поради невъзможност за съставяне на правителство и отиване на краен вариант - "нови избори", ще бъде изключително опасна за страната. Това само ще задълбочи проблемите, с които се сблъскват хората, не мисля, че българските граждани имат търпение за нови избори, каза Найденов. Той заяви, че трябва да бъдат положени всички усилия да бъде сформирано правителство, но без участието на ГЕРБ.

БСП е първа политическа сила в Пернишко, заяви областният лидер на партията Ненко Темелков. По думите му, доказателство за това е вчерашният вот, в който "Коалиция за България" печели най-много гласове в Пернишка област. Те са с 4000 повече спрямо парламентарни избори през 2009 г. БСП печели вота във всички общини в Пернишка област, с изключение на Трън, каза още Темелков.

Последвайте канала на

1201 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Найден Ангелов

2013.05.14 | 00:02

1
Абе, тъпух, що не го приехте тоя закон досега?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини