Спипаха пиян шеф на изборна секция

  • 13 май 2013 14:03

  • 1236
  • 1
Спипаха пиян шеф на изборна секция
©

Час след приключване на изборния ден в неделя във врачанското с. Драшан от РИК в Бяла Слатина алармирали полицията, че председателят на селската секция се държи неадекватно, лъха на алкохол и не може да си върши работата по преброяване на бюлетините и подготовката на протоколите, съобщава 24 часа.

Полицейската проверка в 21 ч. установила, че 60-годишният Евгени Вълев е пиян, а проверката с дрегер показала 2,60 промила алкохол. Пенсионираният автоинструктор оглавил секцията като активист на "Атака" в района. Според застъпници на различни партии в селото въпреки забраната за употреба на алкохол в изборния ден председателят на комисията си внесъл тайно домашна ракия в секцията, но бил разкрит твърде късно. След намесата на полицията Вълев бил отстранен от работата на комисията с решение на РИК.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ряпата

2013.05.13 | 21:41

1
Е,вие пък се хванахте,че е бил пиян.То е било след 21 часа.Изборите приключват в 20 ч.Човека е имал нужда малко да се подкрепи.Ракия домашна ще пие я,няма да пие менте от магазина я.Пенсиониран автоинструктор - вие с колата ли искате да бъде.Все ви пречи човек.

Добави коментар

Водещи новини