Яне Янев: Гласувах срещу корупцията

  • 12 май 2013 17:13

  • 2286
  • 2
Яне Янев: Гласувах срещу корупцията
©

Гласувах срещу корупцията и за нова Конституция. Това заяви лидерът на ПП „Ред, законност и справедливост” Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

За фалшификация на изборите, към този момент, не може и да става въпрос. Специално ми подадоха информация от повече от 15 многомандатни избирателни райони. Има проблеми, които са традиционни за всеки вот, каза Янев. В Сандански изборите към този час протичат нормално и няма индикации за опорочаване на вота, заяви Янев. Гласувах, за да се смени порочният посттоталитарен модел, и да се преструктурира държавата, така че да работи в полза на гражданите, а не - в полза на олигарсите и политическата мафия, както ставаше през последните 20 и няколко години. Гласувах, за да може в България решаващ глас в определянето на основните политики в държавата, да имат образованите и можещи хора, а не политическите партизани. Гласувах да направим така, че тези 5 милиарда годишно да се върнат в бюджета, в икономиката, за да може парите, вместо за корупция, да отиват за по-високи пенсии, стипендии, работни места, инвестиции”, каза Янев.

По повод - намерените вчера 350 000 интегрални бюлетини в печатница и официалното обръщение на прокуратурата Янев заяви, че трябва да има последици. „Трябва да се санкционират и накажат, тези които са поръчали отклоняването на тези 350 000 бюлетини. Ние сме категорично против каквото и да било посегателство върху избирателните права на българските граждани. Същевременно обаче считаме, че в изборният процес не трябва да се намесва никой друг, освен политическите партии и изборната администрация, за да има „честен мач”. В противен случай „играта на политическия терен” с неконвенционални средства е опасна за демокрацията”, добави Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

2286 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.25 | 18:00

2
За фалшификация на изборите, към този момент, не може и да става въпрос. ХАХАХАХАХАХАХА. Искам това същото да го повториш като станат ясни финалните резултати от изборите, и видиш че си събрал процент и половина - два. Тогава какъв рев и сополи ще има не е истина просто.

2013.05.25 | 17:59

1
Точно пък ти да...дето ти плащат за да създаваш суматохи и взимаш все рушвети....айде мола ти са

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини