Пламен Орешарски: Реалната инфлация е 25%

  • 12 април 2013 08:17

  • 1853
  • 3
Пламен Орешарски: Реалната инфлация е 25%
©

Кандидатът на БСП за премиер Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се срещна с представители на бизнеса в Дупница. Заедно с него беше и водачът на листата за Кюстендилска област Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. В Дупница те бяха посрещнати от д-р Иван Ибришимов и Станислав Павлов, втори и четвърти в листата на БСП, информира Дарик.

Според Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, когато местният бизнес се почувства по- свободен да инвестира ще дойдат и чуждите инвестиции, а в последните години чуждите инвестиции са малко. Орешарски допълни, че преди всичко трябва да се подобри инвестиционния и стопански климат, така че да се насърчи отново стопанската предприемчивост, да се създаде среда, в която местните инвеститори не трупат банкови депозити, а отново инвестират в производства, услуги и в работни места. Създаването на нови 250 000 работни места, каквато е целта на БСП, не е нереалистично, допълни бившият финансов министър.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 коментира и сегашното икономическо състояние. Той заяви, че в последните четири години в страната са направени редица грешки в икономическата и финансова политика, в резултат на което всички финансови и икономически параметри са влошени. „Безцелно бяха изхарчени свободната част от фискалните резерви, натрупани дългове, декапитализирани държавните предприятия. Най-голямата грешка беше в икономическата политика и натиска, който беше упражнен върху бизнеса", коментира в Дупница Орешарски. Според него, реалната инфлация е 25 %, а не 15 % каквито са официалните данни, а това се отразява драстично върху потребителската кошница на българина.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1853 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Rob

2013.11.30 | 18:47

3
These pieces really set a standard in the inuytsrd.
Elismar

2013.11.30 | 03:27

2
There's a terrific amount of kngldewoe in this article!
Zlatan

2013.11.28 | 10:15

1
A pllseingay rational answer. Good to hear from you.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини