Съпартийци плашили кадър на Кунева, тя премина към ГЕРБ

  • 11 април 2013 20:25

  • 3392
  • 5
Съпартийци плашили кадър на Кунева, тя премина към ГЕРБ
©

Зам.-председателят на партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 “Движение България на гражданите” в Гоце Делчев - адвокат Катя Кардашева, премина в лагера на ГЕРБ и се оплака, че е била сплашвана с есемеси, съобщава "Струма".

Кардашева направи признанието в Благоевград при представянето на кандидатдепутатската листа на бившата управляваща партия в присъствието на водача в Пиринско Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. “Заплахата ми е отправена от висш представител на партията на Кунева. Имам две деца и се страхувам за тях. Затова възнамерявам да предприема нужните действия”, каза Кардашева.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обеща закрила за бившия кадър на “България на гражданите”. В знак на благодарност неврокопската юристка се обяви в подкрепа на листата на ГЕРБ и персонално на бившия вътрешен министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3392 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.04.13 | 08:55

5
Не стига, че слага само своя кръг за водачи на листи, ами и заплахи на жена с две деца. Жените с две деца са особено опасни. дбг е мъртво родена и обречена на провал от пръмова.

2013.04.13 | 08:55

4
Българските политици са мерзавци до един а ти си едно бедно магаре жадно за глупави и жалки интриги.
Е

2013.04.13 | 08:54

3
Сега или по късно всички ще преминат към ГЕРБ

2013.04.13 | 08:54

2
Това е Промити мозъци примамващи с сектантски ритуали нови членове или може би с магия ще омагосвате а вярно вие сте от сектата Буда много зле много.....
Iluminat

2013.04.13 | 08:53

1
Боже, боже каква осволочь изплувва по време на избори и в смутни времена. Не се пенете излишно, ни герберчетата, ни Куневъдите бе, тъпаци с тъпаци. Потърпевшата и онеправдана се опитва да пасе всички най-безсрамно. Винете Кунева, че не си подбира хората на място. Иначе Катето Кардашиян не е лош човек, но се е хванала от край време с разбойник, мошенник и пройдоха. Цялата работа е съшита с бели конци и е по сценарии на престъпника съпруга й. Сълзливи истории, заплахи, олелееее. Чудесии! Напуснала щото спуснали отгоре кандидат! Ами нея ли трябваше да издигнат в очите на слепите? Заплашвали я щото напуснала голямата партия!? Или Катето и Ачо се взеха за политически фактор!? Дай за по-сигурно да минем при "ужким" силните на деня, пък може да изкярим нещо. Я, сега Цвинокио да направи, Катето прокурор (отколешна мечта), Ачо Скъсания Ластик заместник шеф на полицията, башка директор на горското. Те тогава да видиш трафик на хора, каптагон и канабис през гръцката граница. Те тогава няма да остане и фиданка в Родопите и Пирина.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини