Георги Мърков: Станка Златева е в ГЕРБ по линия на МВР

  • 11 април 2013 07:48

  • 1969
  • 2
Георги Мърков: Станка Златева е в ГЕРБ по линия на МВР
© Булфото

Не се впускам стремглаво в политиката, вече десет години се занимава с нея. За да влезеш в политиката, ти трябват поне два олимпийски цикъла. Дано Станка Златева не остане разочарована, защото сега започват мръсните номера. При борбата знаеш кой е противникът. Ако си по-добър, ще победиш, ако не си, ще те победят. А политиката е по-различна от спорта. При нея не знаеш кой е врагът, от къде ще дойде и какво ще направи. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ Георги Мърков от Коалиция за България.

Какво означава "мръсни номера", попита Станка Златева от ГЕРБ. Ние трябва да се стремим да помогнем на поколенията след нас. Всеки може с мръсни номера, но аз съм над тези неща. Предпочитам, ако мога да направя нещо за спорта в Сливен, да го направя. Хората от града ме подкрепят и искат аз да съм човекът, който да поеме нещата в сектора, обясни тя.

Според Мърков, Златева не знае какво я очаква. Тя е голям феномен в спорта. Ако не се кандидатираше от ГЕРБ, бих гласувал за нея, каза той.

Нищо не успях да направя за спорта в Пазарджик. Той е в много плачевно положение. Няма пари, а спорт се прави с пари и много организация. Липсват спортни зали, спорт в училищата. Всичко е много трудно и трябва да се започне отначало, за да се стигне до нивото, до което бяхме преди години. Нямаме медали, голямо унижение е класирането ни в последните световни спортни състезания, каза той, но пожела успех и щастие на Златка.

Шампионката по борба контрира, че всеки може с пари. Обичам спорта и там нещата трябва да се променят.

На питане как Златева е привлечена в ГЕРБ, Мърков отговори през смях, че е по линия на МВР. Тя е офицер от МВР, а Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, като шеф на ведомството, й казва: "Влез!", и тя влиза. Шампионката отговори, че вече няма чин.

БСП не разполага с пари. Ние си правим предизборната кампания без да получаваме финансова помощ от централата, каза Мърков и допълни, че няма средства за купуване на гласове.

Според Златева е смешно да се плаща на някой за гласа му. Ако той е решил за кого да гласува, дори и да му се плати, той пак ще даде вота си за този, за когото е решил предварително, заключи тя.

Последвайте канала на

1969 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дичо

2013.08.05 | 13:59

2
уууууууууууууууууу долна подлога предателка толко ли си доволно от живота през последните години ма

2013.04.11 | 11:12

1
Аъ ви казах, че след полицаите идват спртистите да управляват нещастния ни народец. След това ще дийдат циганите и това ще е краят. Честито!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини