БСП и ГЕРБ разпъват шатри в градовете

  • 09 април 2013 06:17

  • 972
  • 0
БСП и ГЕРБ разпъват шатри в градовете
©

Предизборни шатри разпъват ГЕРБ и БСП. Основните конкуренти за първото място на предсрочните избори залагат на срещи с избиратели в импровизирани подвижни предизборни щабове, информира "Стандарт".


Шатри с логото на ГЕРБ разпъва бившата управляваща партия в градовете по подобие на кампанията си за президентските и местните избори през 2011 г. В тях кандидат-депутатите на бившата управляваща партия ще отговарят на въпроси на избирателите, ще раздават рекламни материали. В подвижните щабове мултимедия ще представя успехите на кабинета "Борисов" и предизборните им послания на партията.

В Пловдив, където водач е лидерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, шатрата ще е на пъпа на града и ще е опъната през цялата кампания. В нея всеки ще може да гледа неделното изказване на Борисов в "Арена Армеец". Както и предизборните клипове на кандидатите от цялата листа под тепетата. ГЕРБ - ерите ще раздават балони и бонбони с партийното лого. Партията е изработила нови лакомства - сусамки, които са като бонбони в синьо найлонче с надпис "ГЕРБ". Официалното откриване на предизборната кампания ще е на 12 април в Античния театър в Пловдив.

С 31 червени шатри - колкото са избирателните райони, отговаря БСП. Червените стартират официално кампанията си в събота. Социалистите ще разпънат своите шатри в столичен парк, но още не са решили къде. По подобие на празненствата в Борисовата градина за 1 май БСП ще организира и митинг-хепънинг на открито. Във всяка от шатрите ще бъдат кандидатите за депутати от съответния избирателен район. А след речите и официалното откриване на кампанията подвижните куполи ще поемат към различните градове. Предвиждаме тези центрове на открито да са през целия период на агитация, уточниха от "Позитано" 20. Запознати припомниха, че още през 2009 година на парламентарните избори червените имаха шатри по градовете. Тогава обаче там бяха предимно младежи доброволци, които раздаваха флаери и знаменца на симпатизантите.

БСП ще играе срещу ГЕРБ и с куклено шоу. Мъпетите са шаржове на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и основни лица от кабинета. А сценариите за скечовете са дело на комсомолците. От БСП предвиждат и турне на кукленото шоу, но то няма да е акцент в агитацията, а по-скоро "съпътстващ елемент". От Младежкото обединение са планирали и поредица от срещи със студенти, безработни и млади хора. Част от тях ще минават под формата на лекции от кандидат-депутатите, а темите ще са с практическа насоченост за намиране на работа и др.

Последвайте канала на

Десислава Станева
972 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини