БСП ще връща България на хората

  • 08 април 2013 21:33

  • 1110
  • 3
БСП ще връща България на хората
©

БСП оставя на заден план девиза си "Мисли първо за малкия" и в кампанията ще бори ГЕРБ с: "Да върнем България на хората", пише "Стандарт".

На форум в зала 6 на НДК във вторник БСП ще представи слогана и основните акценти в програмата си. На соцсъбитието ще присъстват всичките 31 водачи на червени листи. Форматът ще е тържествен, но без помпозност, уточниха запознати.

От партията Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обаче съзряха "копи пейст" в соцлозунга, тъй като прилича на името им Движение "България на гражданите". Когато през 2012 г. Кунева учредяваше формацията си, издигна лозунга "Да върнем България на гражданите". Така се роди и името на партията.

"Господин Станишев вече ни демонстрира управленска немощ, а сега към нея добавя и творческа импотентност", захапа го Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е. И добави, че не вижда "как олигарсите ще успеят да върнат нещо на хората". Прошков допълни, че от партията му все още не са решили дали ще търсят съдебна отговорност на червените за плагиатството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1110 3

Коментари 3

Добави коментар
stoiko

2013.04.10 | 12:04

3
Ot komunisti stanachte socalisti,iznesochte,razkradachte,izborite njama da spechelite,ste trjbva da emigrirate sled 12maj ste vi tarsjat smetka za zlodejanijata izvarseni ot vas.

2013.04.09 | 22:25

2
Не знам вече на кого да вярвам.Това не е държава.Ето пак ще дигат тока след като има излишък на потребление и се намалят мощности.Това си е навсякъде дори и на един пазар да отидеш за да си купиш краставици цените се държат изкуствено високи а краставиците вехнат и се хвърлят но цените не се свалят.Всичко това се случва защото няма контрол и хора в държавата които да накарат администрациите и проверяващите органи да заработят.Всеки се е втурнал да забогатява и никой не мисли за бедния народ а само за печалбата.Внасят се какви ли не съмнителни стоки от къде ли не и се убива икономиката на държавата.По магазините има стоки от къде ли не само не и български.Как да гласувам за Костов като на времето си купувах стоки произведени в България и хранех нашия работник а сега храня чуждия.Трябва да има начин да се спре това както и растежа на тези цени . Ако това не стане народа пак ще излезе на улицата и не се знае накрая как ще свърши това.Ако трябва нека се мине през референдум за ЕРП-тата и другите кризи в енергетиката .Нека се направи всенародно обсъждане и да се вземе най доброто решение.Не мога да обвиня само политиците за случващото се в държавата защото и ние като народ носим вина и то не малка.Ето как виждам нашата вина.Например една от вините ни е че все чакаме някой друг да ни свърши работата и да ни осигури лесен живот а ние не се борим за него както е в много други страни. Дори и животът ни да става все по труден ние си мълчим и се примиряваме с това.До кога ще я караме така.Колко живота имате да живеете.Аз мисля че на този свят е само един.Крайно време е да спрем да търпим нетърпимото и да направим нещата в тази държава да се случат.Земята ни е прекрасна и може да ни храни а не да умираме от глад и мизерия.Нека да се увеличи производството на селскостопански стоки с помощта на държавата и цените на зеленчуците да падне.Има много не засети земи както и много безработни по региони.Нека се включат в работата за да спрем внасянето на домати краставици картофи от Македония където се купуват евтино а тука се продават на двойна и тройна цена .Нека се направи същото и за животновъдството за да ядем качествено месо а не 20 годишно или конско на вместо телешко.Нека се започне с изграждането на фабрики за производство на стоки за бита а не да внасяме некачествени от други места.Ако някой политик ми обещае това народа ще гласува за него но да не мисли че ще го чака 4 години.На спечелилия изборите му се дава само 6 месеца за да започне да изпълнява това което е обещал ако не народа ще го свали и линчува. Всеки който се готви да управлява да знае че няма да си отиде ненаказан.
Petar

2013.04.09 | 19:45

1
Vie vyrnete otkradnatoto Mi6ok takav !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини