Йорданка Фандъкова: Не съм получавала предложение за депутат

  • 06 април 2013 10:49

  • 1115
  • 4
Йорданка Фандъкова: Не съм получавала предложение за депутат
©

Конкретно предложение да бъда предложена за кандидат-депутат не е имало. Това каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пред БТВ в отговор на въпрос дали е получава предложение за водач на листа на ГЕРБ.

"ГЕРБ обсъждаха различните варианти и смятам, че се взе правилното решение. Аз си казах и моето мнение, че кметовете не бива да се включват в листи, за да си вършат работата. Защото за нас е най-важно да си изпълняваме задачите. Ние нямаме време за губене. Представете си два-три месеца и то пролетта, когато започва активният строителен сезон, изпълнението на проектите, които са много сериозни от този програмен период, с европейски средства, не предполага никакво чакане и никакво забавяне, защото това означава загуба на пари", подчерта още тя.

По думите й след протестите и оставката на ГЕРБ гражданите на столицата са станали по-активни в исканията си. Станаха по-активни и малко по-смели в своите искания и смятам, че това е много положителен ефект от всичките протести. Хората някак си повярваха, че когато са активни, могат да бъдат решени техните проблеми, допълни столичният кмет.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1115 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Граф Монте Кристо

2015.07.21 | 12:01

4
Лицето Йорданка Фандъкова е еврейка-спомнете си че на всеки техен празник е в синагогата,поднася цветя на убити евреи-това са терористите ,които взривиха черквата Свети Крал през 1925г. и убиха 160 и осакатиха над 600 души.Бойко Борисов е тяхна маша,Цветелина Бориславова също е еврейка,просото американските евреи си го избраха заради комунистическото и криминално минало,листите им са пълни с чифути скрити зад привидно български имена,Дянков,леля му Кристалина Георгиева също са евреи ,Николай Младенов,евродепутатката Мария Габриел-също.Ако не сте запознати с техните злодейства спомнете си кланетата по време на турското робство те са организирани от техните водачи -чифути,българските евреи са изгонени от Испания от краля на Кастилия заради заговори срещу испанците правени от тях и арабите с които те са братовчеди-справка библията,та тази знае ,какви ги върши.Ако ви интересува как се правят далавери като кмет-прочетете трилогията на Тиодор Драйзър Финансист,Титан и Стоик и ще ви светне лампичката.Стефан Софиянски също евреин видяхте ли какво направи през 5те си мандата-бе въобше България се управлява от чифути,а българските политици са тяхните корумпирани маши-резултат демографски колапс,циганизация,геноцид към болни,пенсионери,млади учени-насърчаване на грабежа и наркотрафика,контрабандата,която е държи Борисов и после и той в канавката ,като Луканов-също украински евреин наложил плана за изтребление на българите Ран-Ът.
300

2013.04.06 | 13:17

1
Ne se habi-vsicki na visokopostaveni postove sa dushmanite na BALGARIA !!! VSICKI SA OT EDNO KOTILO-KOMUNISTICHESKI OTREPLIACI !!!!
МУТРА

2013.04.07 | 13:45

3
ПЪПЧИВА ПРОСТАКЕСА.САМО ТИ ЛИПСВАШ В ПАРЛАМЕНТА.
300

2013.04.07 | 13:45

2
NIAKAKVA SELSKA KURVA-HODI SI V SAMOKOV !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини