Цачева: ГЕРБ ще е първа политическа сила в Плевен

  • 05 април 2013 17:41

  • 1067
  • 6
Цачева: ГЕРБ ще е първа политическа сила в Плевен
©

ПП ГЕРБ се изправя пред старта на предизборната кампания за 42-ро Народно събрание с амбицията да бъде първа политическа сила в 15 избирателен район – Плевен.

Това заяви категорично днес от водача на листата на ГЕРБ – Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, която на пресконференция обяви, че целта им е да спечелят толкова мандати, колкото са нужни, за да са водеща политическа сила в област Плевен. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 обясни, че в ГЕРБ са направили преосмисляне на направеното по време на управлението им и, въпреки видните за всеки гражданин резултати, са отчетени и допуснатите грешки. Основно те са свързани с доходите, които не са достигнали необходимия ръст, и с някои кадрови решения. Но сме достатъчно силни да се изправим лице в лице с нашите избиратели и да заявим, че с поддържаната строга финансова дисциплина успяхме да изчистим лицето на България пред европейските й партньори, както и да привлечем не малко средства по различни европейски програми, отбеляза Цачева.

По думите й ГЕРБ влиза в предизборната кампания със силен, печеливш отбор, което се потвърждавало и от кандидатите на опонентите им избирателен район Плевен. Цачева беше категорична, че ГЕРБ ще води позитивна кампания и са готови да се изправят лице в лице с онези, които ще отправят критики към тях, защото това е нормално в демократичния процес. Тя допълни още, че се надява в кампанията да не бъде премината онази тънка граница на запазване на човешкото достойнство и коректни отношения между всички кандидати. „Не бива да забравяме, че всички имаме една кауза – в новото Народно събрание да работим заедно за просперитета на Плевенска област”, каза Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Според номинирания на трето място в листата на ГЕРБ – Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, от началото на прехода всеки политик, издигнат от Плевен, е длъжник на града. Плевен се нуждае от икономически растеж, от ясно идентифициране на проекти, които да стабилизират и надградят икономическите процеси, а от там да дойде така необходимото увеличаване на доходите на хората, заяви Московски и допълни, че основната им разлика с другите е, че ГЕРБ има воля да надгражда. „Ако всички досега бяха мислили по същия начин – да има приемственост и след тях да има надграждане, най-вероятно градът щеше да е един от водещите в страната”, отбеляза още Московски. По думите му през цялото време ГЕРБ са работили активно да подготвят проекти, които за няколко години коренно ще променят облика на града и региона.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1067 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.04.09 | 19:22

6
надявай се травестит такъв
ЗАСРАМИ СЕ

2013.04.09 | 19:22

5
Цачева , ти си абсолютна ОТВРАТ !!!!!!!ПЛЕВЕН - СЪБУДИ СЕ и ИЗГОНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - ПОЛИТИЦИ КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ В ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!

2013.04.09 | 19:22

4
смърт за всички комунисти,милиционери и доносници и техните копелета

2013.04.09 | 19:22

3
И какво обещавате за Плевен.Да си помисля дали ще гласувам за вас.
ZIVKO

2013.04.09 | 19:22

2
VLADISLAV TOSHKOV NIKOLOV 4 V LISTATA NA GERB E MRASEN KOMUNIST MAIKA MU E BILA-OTRJDEN PREDSEDATEL CLEN NA BKP- ZNAMENOSEC V SOY STOQN ZAIMOV -PLEVEN NISHTO NE E RABOTILA CJL ZIVOT A BASHTA MU E DISCIPLINARNO UVOLNEN KATO SEF NA ZATVORA V PLEVEN ZA PODKUP PREZ 1998G. PROTEZE NA CECKA CACEVA SPUSNAT S PARASHUT I KATO DANACEN INSPEKTOR I KATO DIREKTOR NA INSPEKCIQTA PO TRUDA.ABSOLUTNO NEKOMPETENTEN I NEKADAREN-MNOGO LOSH IZBOR NA GERB.AKO SA IM TAKIVA KADRITE TEZKO NA BULGARIA

2013.04.06 | 08:14

1
че те в цяла България са такива или комунисти или техните копелета,за това само Георги Жеков

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини