Кандидат за депутат: Политиката трябва да се прави от граждани

  • 05 април 2013 08:12

  • 1798
  • 5
Кандидат за депутат: Политиката трябва да се прави от граждани
©

Само РЗС даде някаква реална възможност на гражданите да се включат в управлението.Това заяви Желяз Турлаков, кандидат за депутат от РЗС, в сутрешния блок на БНТ по темата: "Граждани в политическите листи".

Веселин Тодоров от "България на гражданите" заяви, че той е човек от бизнеса и иска да участва в политиката, защото от доста години са се натрупали само лъжи без да има реални действия за справяне с проблемите.

Дани МилевДани Милев Дани Милев български композитор, роден в София. Само на 10-годишна възраст композира първата си пък каза, че той участва в една организация, която е изцяло гражданска. "Граждани избират граждани в движението "Днес", допълни той.

На въпрос какви ще бъдат приоритетите му, Милев заяви, че те ще се опитат да отвоюват квоти за българското изкуство в Европа. "Трябва да има взаимодействие и да ни разрешат да стъпим и на техните пазара, както има квоти за България", категоричен е той. Според Тодоров негов приоритет е електронното правителство, защото то веднага ще пресече корупцията. "Няколко пъти съм се срещал с Цветанов и сме говорили за това, но резултатът е нулев. Тук не става дума само за електронно правителство, а и за технологии за борба с корупцията по високите етажи в МВР, Митниците и т.н. Като казвам технологии - разбирайте тестване веднъж годишно с полиграф. В много държави по света се прави това, за да се види колко са лоялни служителите на дадена организация и дали те не работят в своя полза", каза още той. 

Турлаков заяви, че неговите ангажименти, които поема, ако бъде избран за депутат, е да финализира една борба, която води от години - създаването на един фонд за превенция, борба и рехабилитация на наркозависимите. "Уморих се да слушам за бизнес и за какви ли не други неща. Едно правителство не е излязло и не е казало, че ще поеме някаква отговорност и ще направи нещо в тази насока, каза още той. Турлаков заяви, че не политиците трябва да правят политика в България, а гражданите. Политиците използват хората, лъжат ги. В РЗС аз се припознавам в искането за смяна на Конституцията, добави той.

Последвайте канала на

1798 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Galia_Gallicina

2013.04.17 | 12:00

5
факт, е че само РЗС даде възможност на гражданите на България да се включат в листите му
Мила

2013.04.17 | 12:00

4
смело напред РЗС, зад вас имам мнозинство
diditko

2013.04.17 | 12:00

3
Uspeh na rzs, i dano naistina ima hora ot obshtestvoto na izbiraemi mesta v listite i uspeiat da ni predstavliavat v parlamenta. a ne e niakakva zabluda. uspeh iane,viarvame v chestnosta ti i pochtennosta ti.
smilen

2013.04.05 | 13:15

2
a dano sega kato v listite na RZS ima hora ot naroda da uspeqt da podredqt neshtata na mestata im
kremena

2013.04.05 | 13:15

1
vqrvam na Qne Qnev, dano vsichko stva taka, kakto go e planiral!

Добави коментар

Водещи новини