Михаил Константинов: Единствената невъзможна коалиция е ГЕРБ - БСП

  • 04 април 2013 18:15

  • 1233
  • 1
Михаил Константинов: Единствената невъзможна коалиция е ГЕРБ - БСП
©

"Нямам вече нищо общо вече с Информационно обслужване. По никакъв начин там моята дума не означава нещо", заяви в студитото на "Лице в лице" по БТВ проф. Михаил Константинов. Той съобщи, че от както е в Информационното обслужване дарява заплатата си.

Антоанета Цонева съобщи, че Изборният борд не може да гарантира, че няма да има купуване на гласове и няма да се упражнява корпоративен вот. "Това, което може да се направи е да се осигури по - голямо доверие в изборния процес и прозрачност в неговата организация", заяви тя. Цонева добави, че е  нереалистично да се очаква един борд да спре извършването на престъпления, защото купуването и продаването на гласове е престъпление.

Цонева обясни, че хората трябва да разберат, че техният вот е наистина таен и те могат да гласуват свободен. "Българските институции никога не са казвали това и никога не са призовавали хората да отидат до урните", добави тя. 

На въпрос как ще се развият нещата след изборите и какво може да се очаква от самия вот, Михаил Константинов отговори, че в момента има политическа турболенция. "Настроенията се менят. Възможни са много изходи в оставащите дни до изборите. Очевидно е, че в момента ГЕРБ води, но това нищо не означава", каза той.

Проф. Константинов съобщи, че за момента 4 партии със сигурност ще влязат в парламента. Петата партия - тази на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, е на границата.

Константинов коментира евентуалните възможности за коалиране в следващия парламент. По думите му, единствената невъзможна комбинация е ГЕРБ - БСП. "Всичко друго е възможно", каза той.

Антоанета Цонева пък отказа да коментира дали е възможно служебното правителство да управлява България още шест месеца.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1233 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Тодор Александров

2013.05.06 | 00:32

1
Този път Михаил Константинов действително е познал - че ГЕРБ отново води България към дъното на БЕДНОСТТА и МИЗЕРИЯТА и всички които подкрепят тази предателска групичка- са ВРАГОВЕ на собственият си народ и държава. ГЕРБ ще предизвика ВЪЛНИ от недоволства в България !!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини