Румен Петков: Образованието е сред приоритетите ни

  • 03 април 2013 17:37

  • 765
  • 0
Румен Петков: Образованието е сред приоритетите ни
©

Укрепване и развитие на Медицинския университет в Плевен, както и подпомагане изграждането на втори факултет по фармация, са сред целите, които си поставят кандидатите за депутати от Коалиция за България от 15 МИР Плевен. Това обяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в на прескноференция в Плевен.

От изключителна важност е да съхраним здравната и училищна мрежа. Никой от народните представители в миналото правителство не се ангажира с тази кауза, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По думите на Петков, целите, които кандидат-депутатите си поставят, са реалистични.

Според него, хора като областния председател на БСП Плевен Васил Антонов и кмета на Белене Петър Дулев, са с много опит и биха били полезни дори в национален мащаб.

Васил Антонов очерта основните приоритети, за които ще работи БСП Плевен. На първо място се търси увеличаване доходите на населението и на броя на заетите работни места в района. Цели се рестартиране на проекта АЕЦ "Белене" и възстановяване на висшето Военновъздушно училище "Георги Бенковски" в Долна Митрополия. Според политиците, трябва реално стартиране на АМ "Хемус", кактъо и възстановяване на настилката на третокласната и четвъртокласната пътна мрежа. От БСП искат да се обърне внимание на туризма и културните забележителности в района, сред които са древноримският град Улпия Ескус и крепостта Сторгозия.

Последвайте канала на

765 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини