СДС: Избираме дясно управление вместо нова тройна коалиция

  • 03 април 2013 07:53

  • 707
  • 0
СДС: Избираме дясно управление вместо нова тройна коалиция
©

За разлика от редица формации, които са обявили себе си за десни – ДСБ, „Единство”, и партията на Меглена Кунева, СДС стои стабилно и има доверие между партньорите в съюза. Основната ни задача е посланията ни да стигнат до повече хора. А това какво ще направим се диктува от проблемите на деня. А те са - трябва да се раздвижи икономиката, държавата трябва да се разплати с бизнеса, трябва да се премахне голяма част от ограниченията. Искаме да се приеме закон за фалита на физическите лица, защото не е редно само хората, които теглят кредити, да поемат риска на 100%. Това заяви лидерът на СДС Емил Кабаиванов по повод предизборната програма на партията в сутрешния блок на БНТ.

Той бе категоричен, че Валутният борд трябва да падне преди България да въведе еврото, но само при фискална и икономическа стабилност.

Кабаиванов заяви, че що се отнася до цената на тока - трябва да се бръкне в електроразпределителните дружества и много сериозно да се контролира разходите им. Другите много чувствителни теми са образованието и здравеопазването. Парите за здравеопазването трябва да отиват за здраве, а не да крепят фискалният резерв, категоричен е той.

Лидерът на СДС заяви, че тази зима е била безснежна и един от приоритетите на партията е да се осигури качествена вода за голяма част от населението у нас, което ще усетят много силно това безводие.

На въпрос какви са евентуалните им партньори след изборите, Кабаиванов заяви, че срещу СДС е бил организиран един опит да се демонстрира пред обществото едно разцепление и после едно събиране в името на собственото оцеляване. Когато Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - създаде ДСБ, хората можеха да избират между един генерал и една класна или една демократична партия и те избраха демокрацията. Той е категоричен, че отношението към ГЕРБ трябва да е прагматично - те имат своите грешки. Ако СДС трябва да избира между нова тройна коалиция или дясно управление - ще избере дясното управление, категоричен е той.

Последвайте канала на

707 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини