БЗНС: Ще участваме самостоятелно на изборите

  • 02 април 2013 16:43

  • 1378
  • 4
БЗНС: Ще участваме самостоятелно на изборите
©

Днес, след заседание на политическото ръководство на БЗНС, председателят на съюза Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., заяви: „БЗНС ще участва самостоятелно на предстоящите избори”. Това се казва в съобщение разпространено до медиите от пресцентъра на партията.

БЗНС е основан преди 114 г. не за да обслужи оцеляването на една или друга политическа фигура, а за да отговори на крещяща обществена необходимост – защитата на дребния и средния производител, на работещият собственик в града и селото срещу произвола на алчни прекупвачи и корумпирани политици, се казва още в съобщението. През своята вековна история БЗНС се е възправял както срещу едноличните режими на царете, така и срещу кървавия комунистически тоталитаризъм и винаги е бил на правилната страна на историята. За съжаление през последните две десетилетия БЗНС на няколко пъти се включваше в безпринципни коалиции и беше драстично отслабен. Резултатите за България са печални. По признанието на министъра на Земеделието 90% от плодовете и зеленчуците у нас днес са внос. Така повече не може, заявява председателят на БЗНС Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

На изборите на 12 май БЗНС ще участва самостоятелно, защото има ясна кауза. Преди всичко ще настояваме за изграждането на Агенция за намеса в пазара на земеделско производство. Тя ще изкупува поне една четвърт от селскостопанската продукция, за да не допусне днешните убийствено ниски изкупни цени и ще пуска закупената продукция в търговската мрежа, за да не допуска прекалено високи цени за консуматорите. Ще се борим за временна забрана за внос на земеделска продукция от страните извън Европейския съюз. Ще се противопоставяме на отглеждането и продажбата на генно модифицирани продукти. Ще се борим за чиста природа, категорични за земеделците. Нека бъдем заедно на 12 май! България има нужда от БЗНС и БЗНС отново е готов да служи на България. На тези избори ще има изненада и тя ще е БЗНС!  Една легенда се завръща, каза още Ненчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1378 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Човек

2013.04.03 | 20:58

4
Ето това вече е новина !
RADINA IVANOVA

2013.04.03 | 20:58

3
Какво значи работещ собственик от града?Има на село работещ в градината си.Една легенда се завръща от отвъдното.Просто се чудя има ли все още такава партия.На това момче мога да му предскажа колко гласа ще има на изборите- цялото му семейство и родата му.

2013.04.03 | 20:58

1
Николайчо,така като те гледам си младо момче ,не ти прилича да говориш глупости.След 9 09 1944 год. и до днес БЗНС (казионен) е бил резервната гума на колата на комунистите.Чрез БЗНС комунистите излизаха пред света с номера, че в България има многопартийна система.Имаше един П.ТАНЧЕВ--дясната ръка на правешкия хитрец Живков.За всички е ясно,че глас за БЗНС ще бъде глас за БСП.

2013.04.03 | 20:58

2
Недей така, те за мааалко да направят коалиция с НДСВ/НПСД. Малей ми то май пак същото ... Извинете

Добави коментар

Водещи новини