Емил Димитров ще става депутат от листите на "Орлов мост"

  • 01 април 2013 20:56

  • 2005
  • 4
Емил Димитров ще става депутат от листите на "Орлов мост"
©

Името на депутата от ГЕРБ Емил Димитров изплува в листите на движението "Орлов мост", създадено около Христо Стоичков, съобщава Стандарт.

То публикува 120 имена, които гражданите трябваше сами да номинират на сайта на "Дарик". До сряда хората могат да гласуват за петима от тях, които искат да видят в парламента. Тъй като публикуваните списъци са само с името и фамилията, няма начин да се разбере дали става дума за бившия депутат Димитров или за негов съименник. Факт е обаче, че неговото име се спрягаше около организацията в качеството му на приятел на Стоичков. Вчера той не вдигаше телефона си. От самия "Орлов мост" пък отказаха да пояснят кой е кандидатът с мотива, че това щяло да стане ясно чак в събота след гласуването. В мистерия е и как гласуващите ще разберат за кого всъщност дават вота си.

В списъка на номинираните е и самият Христо Стоичков, въпреки че той отсече, че няма да влиза в политиката. Любопитно е и името Красимир Георгиев, както се казва известният плевенски лобист Красьо Черния. Вече на няколко пъти излиза информация, че той е свързан със студентския лидер Ангел Георгиев, така че е възможно номинираният да е той. Самият Георгиев заяви вчера, че все още не знае кой е в листите, защото студентите вече си били свършили работата "да обединят народа".

Тепърва ще се преговаря с коя политическа формация ще ходят на избори. В списъка на гражданите са и  Светльо Витков, Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Петър Волгин. Има го и името на уволнения пловдивски учител - мистър "Харлем шейк" Христо Данев, който бе на учредителната сбирка на движението. В листата са и екологът Тома Белев, икономистите Лъчезар Богданов и Георги Ангелов, или поне техни съименници. Включена е и напусналата НДСВ и "Атака" ексдепутатка Стела Банкова. Сред номинираните са и тримата, които по документи се водят управителен съвет на движение "Орлов мост" - Венцислав Добруджалиев, Зорница Близнакова и Антон Костов, както и лидерът на протестите Янко Петров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2005 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.05.28 | 14:05

4
Човек затова е човек да се учи от грешките си! 1997 след народните протести на които и аз бях с/у Виденов, изведнъж се появи един парашутист, марксист - комунист, циганин казващ се Костов, който така усра държавата че още 50г. ще му сърбаме попарата. Тогава така и не разбрах как един човечец появил се от нищото в края на протеста и който не го биха в 4 часа сутринта като останалите, стана министър председател! Мерси за повече костови типажи!!!
Antipolitik

2013.05.28 | 08:21

3
Иде АТАКА! Бягайте мафиотчета, но не забравяйте че ще ви намерим. Откраднатите пари трябва да се върнат в България. Партии на дотации, демек хрантутници не трябва да има. Тук трябват радикални промени, от които се страхуват политиците!

2013.04.03 | 02:41

2
Този селски тарикат, прокарал 2 лобистки закона в НС кой нормален ще го иска за депутат?!?

2013.04.02 | 19:37

1
Нищо ново под слънцето--добри намерения,подплатени с циркаджийски номера.Шмекерите ще оберат каймака, а простолюдието ще си остане само с протестите. Няма лошо---гласувайте им доверие!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини