СДС: Ние сме единствената алтернатива в дясно

  • 01 април 2013 19:53

  • 924
  • 4
СДС: Ние сме единствената алтернатива в дясно
©

Коалиция Съюз на Демократичните Сили, съставена от СДС, Обединени земеделци, Радикалдемократическа партия в България, Българска социалдемократическа партия и Движение Гергьовден, изразява своята загриженост от повсеместното разпадане на политическите проекти в дясното пространство, което застрашава представителността на десния вот на предстоящите избори.

Това се казва в декларация на СДС разпространена до медиите, по повод отказа на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. да регистрира партията си "Синьо единство" за участие в предстоящите парламентарни избори. „Притеснени сме от процесите в дясно. Десният избирател няма кого да припознае като свое представителство и заявка за защита на интересите му. Това се провали при Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която претендираше да е дясна, при Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, който се опитваше да събере остатъците от синята аристокрация на прехода, при Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,“ – е мнението на Емил Кабаиванов, председател на СДС.

„Маските на псевдообединителите в десницата започват да падат. Съюзът на Демократичните сили се превръща в единствената алтернатива за избирателите на десницата на фона на разпадащите се проекти, които претендират за вота на демократите. Ние сме разумният избор за хората, които искат да няма задкулисни игри и манипулации,“ коментира Петя Ставрева, председател на Обединени земеделци.

От автентичната дясна коалиция, регистрирана за предстоящите избори, заявяват, че случващият се разпад е демонстрация за това какво се случва, когато се събират хора и партии без общи ценности и принципи, а само за политическо оцеляване. При демокрацията едноличните проекти нямат бъдеще, категорични са от коалиция Съюз на Демократичните Сили. Срещу това от СДС призовават всички избиратели и симпатизанти на разпадащите се политически структури в дясното на предстоящите избори да подкрепят силния десен отбор.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
924 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Каруцари

2013.04.02 | 11:09

4
Колата се обърна точно защото всички седнахте от дясно. Ако поне един имаше лява идея, можеше да се двизим на някъде, но така направихме един два кръга и се обърнахме.

2013.04.02 | 11:09

3
Алфа Рисърч: АТАКА - 21,9%, НФСБ - 17,4%, ГЕРБ - 5,5%, БСП - 4,9%, ДПС - 3,9%, "Движение България на гражданите" - 3,4%, ДСБ - 1,8%. ТОВА Е ИСТИНАТА.

2013.04.02 | 11:09

2
Идва видьов ден ! От милионна подкрепа до под 2%. Това заслужават гадовете, които съсипаха нашата Родина в тясто сътрудничество с червените барони. Народът помни и наказва страшно!

2013.04.02 | 07:34

1
ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ЧОВЕЧЕ ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ЧОВЕЧЕ 8-12 ЧАСОВИЯТ РАБОТЕН ДЕН ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ЧОВЕЧЕ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ МАЙНАТА ИМ НА ИЗБОРИ И ПАРТИИ ВРЕМЕ Е ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРОЛЕТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини