Кабаиванов: СДС ще бъде трета сила в новото НС

  • 30 март 2013 12:01

  • 1079
  • 5
Кабаиванов: СДС ще бъде трета сила в новото НС
©

Имаме реален шанс да бъдем трета политическа сила, ако ни подкрепят хората, които искат да се промени статуквото. Това заяви председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов в предаването "Факторът Кошлуков".

По думите му, голяма част от хората в ръководството на партията няма да са водачи на предизборните листи. За сините било важно тези места да се заемат от десни авторитети – доказателство, че политическата формация има желание за смяна на системата.

Кабаиванов е категоричен, че СДС няма да влиза в коалиция с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Касим Дал, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 или НДСВ. Ние започваме начисто. Тръгваме по различен начин, но мисля, че това е правилният подход, каза още председателят на СДС. Той посочи, че листите на партията са отворени за личности, които с гражданските си позиции са доказали, че искат смяна на системата. Всички онези партии, които говорят за програми, минимални заплати и майчински, се стремят да запазят статуквото, подчерта той.

Според него машинното гласуване е един от начините за борба с купуването на гласове. След отказа на Централната избирателна комисия да впише председателя на СДС Емил Кабаиванов като представляващ Синята коалиция на мястото на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, на предстоящите избори партията ще разчита на наблюдатели и застъпници, каза той.

Последвайте канала на

1079 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Тука има, тука няма

2013.04.02 | 16:20

3
Тази Синя коалиция няма да влезе никъде,къде отиде онова СДС,ЗА КОЕТО гласувахме.Колко крила и перца станахте.Емил,Надежда,Костов как да избирам.Голямо чудене ще падне,по добре да избера Сидеров.
в десетката

2013.04.02 | 19:11

5
Гласуваш за сидеров, получаваш по избор: доан,бойко или мишока стани-шеф.Да са ви честити.
Antipolitik

2013.04.02 | 19:10

4
Иде АТАКА! Бягайте мафиотчета, но не забравяйте че ще ви намерим. Откраднатите пари трябва да се върнат в България. Партии на дотации, демек хрантутници не трябва да има. Тук трябват радикални промени, от които се страхуват политиците!
Az

2013.04.02 | 16:19

2
Да бълваш лъжи и да си вярваш е симптом за психиатрията характерен за българския политик. Какъвто той, такава и държавата.

2013.04.01 | 23:15

1
БЪЛГАРСКА КУЛТУРА - ПОПФОЛКЧАЛГА БЪЛГАРСКО ОБРАЗОВАНИЕ - ПОПФОЛКЧАЛГА БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНА - ПОПФОЛКЧАЛГА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ - ПОПФОЛКЧАЛГА ПОПФОЛКЧАЛГА - ДОКОГА С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини