Министър Динкова: Българският туризъм инвестира все повече в конкурентоспособност, устойчивост и иновации

  • 07 март 2024 11:41

  • 281
  • 2
Министър Динкова: Българският туризъм инвестира все повече в конкурентоспособност, устойчивост и иновации
© Министерство на туризма

„Българският туризъм инвестира все повече в конкурентоспособност, устойчивост и иновации. Именно за това ние работим по проект чрез, който да подпомогнем българския туризъм в пътя му към иновациите, така че да бъде конкурентноспособен чрез устойчивост“, каза министър Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор по време на срещата си с Франк Остдам, който е председател на Европейската асоциация на туроператорите и туристическите агенти /ЕКТАА/.

Франк Остдам е силно впечатлен и от резултатите, които дава програмата за рекламиране на Черноморските общини.

„Благодаря ви за нашето партньорство. Трябва да работим за това да направим най-доброто за туристите, които посещават България“, подчерта Остдам и допълни, че ЕКТАА ще съдейства за развитието на българския туризъм.

Германски туроператор засипа с похвали България като туристическа дестинация

В началото на годината Министерството на туризма и ЕКТАА подписаха споразумение за съвместно сътрудничество за популяризиране на България като туристическа дестинация и идентифицирането ѝ като „Предпочитана дестинация на EКTAA“ за 2024 г., съобщават от пресцентъра на министерството.

Това е изключителна възможност за туристическия бранш у нас, тъй като мрежата от туроператори членове на ЕКТАА наброява 80 000 туристически агенции.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
281 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:18

2
❤️ Г­­­о­­­р­е­щ­и­­­ ­м­о­­­м­и­­ч­­е­­т­а­ ­в­и­­ ­­­о­ч­­­а­к­­­в­а­­т ­-­­­ X­1­­8­­­.­­­F­­­U­­­N

2024.03.07 | 17:18

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини