Германски туроператор засипа с похвали България като туристическа дестинация

  • 06 март 2024 15:49

  • 1119
  • 3
Германски туроператор засипа с похвали България като туристическа дестинация
© Министерство на туризма

Тясната работа с бизнеса винаги е била мой приоритет. Вярвам, че за успешното бизнес развитие трябва да има условия и възможност за равнопоставено партньорство с институциите. Това заяви министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор по време на работна среща с Джералд Каснер, собственик на немския туроператор Schauinsland- Reisen.

„Много е важно българският туризъм да получи подкрепа, защото качеството, което предлагате, е много по-голямо от това, което хората предполагат. Ние, туроператорите, ще дадем всичко от себе си, за да направим така, че туристите да се връщат в България. Качеството на услугата ви расте и вие вършите чудесна работа“, каза Каснер.

30% повече туристи от Великобритания очакваме през лятото на 2025 г.

Министър Динкова подчерта, че колкото по-ефикасна е работата между правителствения сектор и бизнеса, толкова по-големи биха били успехите на всяко партньорство. Като доказателство за това министър Динкова посочи и резултатите, които програмата за реклама на Черноморските общини дава на този етап.

Вече имаме 70% повече ранни записвания на туристи от Великобритания за предстоящия летен сезон. Имаме данни от немските оператори, че отново благодарение на програмата отбелязват 20% ръст на ранните записвания за почивки в България, сподели министърът на туризма.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1119 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Брадър

2024.03.07 | 14:10

3
Гладна кокошка -просо сънува!:)

2024.03.06 | 20:21

2
78% от мъжете биха иcкали да подобрят ceкcyалния си живoт, ако сте сpед тях, тpябва да oпитате тoва---> use.my/man
Мис костенурка

2024.03.06 | 16:11

1
вече прави отчаяни опити, да остане министър с платени статии

Добави коментар

Водещи новини