Министър Зарица Динкова: Трябва да работим заедно за съдържанието, а не за картинката

  • 30 януари 2024 14:33

  • 768
  • 1
Министър Зарица Динкова: Трябва да работим заедно за съдържанието, а не за картинката
©

„Трябва да работим заедно за съдържанието, а не за картинката. Именно за това съдържание, приоритетно работи нашето правителство, когато ние издигнем стандарта на живот на хората, когато ние създадем стабилна и успешна икономика, тогава ще имаме един успешен бранд“, заяви министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор по време на дискусията "Бранд България 2024 – модерният разказ за културата и туризма. Имиджът на страната ни в националната и международна комуникация".

Министър Динкова подчерта, че конкуренцията в сектор „Туризъм“ е все по-голяма и в основата на тази конкуренция стоят както иновациите и новите подходи, така и местните общности. „Затова адмирирам изключително много подхода на вицепремиера Габриел, който е базиран на създаването на ангажираност с туризма във всяка една институция. Брандът е съвкупност от цялата икономика“, каза още министър Динкова.

Министърът на туризма подчерта, че колкото повече местни брандове са успешни, толкова повече това ще се отрази положително за България във всеки аспект. „Именно това е и целта на Черноморската програма – да дадем възможност на местните брандове и общности да се представят. Защото един национален бранд не е абсолютно нищо, ако той не представлява синтеза на местните забележителности от културното ни богатство и наследство“, изтъкна Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор.

Последвайте канала на

Десислава Станева
768 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Данчо

2024.01.30 | 14:40

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини