Марияна Николова бе поканена да присъства във форум „Инициатива за бъдещи инвестиции“ в Рияд

27 януари 2021 16:59

Марияна Николова бе поканена да присъства във форум „Инициатива за бъдещи инвестиции“ в Рияд
© Министерство на туризма
268 0

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и бе поканена да присъства на четвъртото издание на форума „Инициатива за бъдещи инвестиции“ (FII), който се провежда в столицата на Кралство Саудитска Арабия - Рияд, където министърът е на работно посещение.

За мен бе изключително удоволствие да присъствам на подобна международна платформа, заяви министър Николова, която бе придружена от българския посланик в Саудитска Арабия Н. Пр. Димитър Абаджиев. Българското правителство работи усилено за привличането на инвестиции в различни сектори, уточни вицепремиерът. И допълни, че нашата страна предлага много добри условия за вложения.

Марияна Николова към Ясир Ал-Румайян: България има амбиция да привлича инвестиции в сектор туризъм

Инвестиционният форум събира множество глобални лидери, инвеститори и иноватори, които обсъждат възможностите за вложения и стимулиране на растежа на глобалната икономика чрез новите технологии. Събитието се е доказало като най-известната инвестиционна платформа за обмяна на знания и опит, за определяне на тенденциите и вземане на решения на глобално ниво.

Тази година във форума ще вземат участие представители от Саудитска Арабия, Египет, Обединените арабски емирства, Кения, Италия, Индия, САЩ, Великобритания, Франция и др.

Novini.bg
268 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини