Марияна Николова посети древния град Ал Ула и областта

  • 29 януари 2021 14:46

  • 595
  • 1
Марияна Николова посети древния град Ал Ула и областта
© Министерство на туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и посети древния град Ал Ула и областта в Кралство Саудитска Арабия. Домакините представиха едни от най-значимите си и интересни културно-исторически забележителности в региона.

Министър Николова коментира, че културно-историческият туризъм е сред най-търсените туристически продукти. България е на трето място по артефакти в Европа и популяризирането на това богатство е приоритет и в нашата работа, посочи още тя. Именно този сегмент може да подпомогне насърчаването на целогодишния туризъм и по този начин гарантира целогодишна заетост.

Марияна Николова се срещна с първия летял в космоса поданик на Саудитска Арабия

По думите й този вид туризъм е и продуктът, в който България и Кралство Саудитска Арабия могат да работят за обмяна на опит и сътрудничество.

Древният град Ал Ула е един от най-впечатляващите градове в Близкия Изток. Той представлява мрежа от каменни руини, някои от които са над 2000 години.

Вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и посети и иновативния конферентен център Марая, в който се провеждат срещите на лидерите на Арабската лига.

 

Novini.bg
595 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Махмут

2021.01.29 | 15:26

1
Нека тая женичка да го види и да се отърка в топлина, темперамент и позитивно- агресивен секс.

Добави коментар

Водещи новини