Безупречно излъскана Мелания отново застана публично до Тръмп

gettyimages
share

Мелания Тръмп отново "облече униформата" и застана до своя съпруг. Бившата първа дама прекара в сянка последните няколко години след напускането на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп се появи на конгреса на републиканците в Милуоки заедно с всички деца и внуци на бившия президент.

Всичко по темата:
Стрелбата по Доналд Тръмп 84

Тръмп формално прие президентската номинация от Републиканската партия.

Мелания сияеше в прекрасен огнен костюм на Christian Dior. Модните експерти веднага разпознаха модната находка и разкриха, че милиардерската съпруга и преди е обличала червения ансамбъл - през 2017 година когато беше първото й официално посещение в Париж като първа дама.

С вталено сако и права пола, излъскани токчета в безпогрешните нюанси на републиканското червено, г-жа Тръмп отново отвори образцовата книга, по която трябва да се облича една първа дама, отбелязва Телеграф.

Тръмп целуна шлема на пожарникаря, убит при стрелбата срещу него

Мелания Тръмп не присъства на съдебните заседания от наказателния процес срещу милиардера в Ню Йорк, където той бе обвинен в тайни плащания към бивша порнозвезда. Това отново разбуди слуховете за обтегнати отношения между двамата. Сега г-жа Тръмп обаче сияеше до кандидат-президента, който пък я отрупа с целувки и гордо позираше до нея.

Бившата първа дама направи пламенно изявление след опита за убийство на съпруга ѝ в събота. По думите ѝ когато видяла как куршума попада в съпруга ѝ Мелания осъзнала, че нейният живот, както и живота на сина ѝ Барън са на ръба на опустошителна промяна.

Тогава тя благодари на "смелите агенти от "Сикрет Сървис" и на служителите на реда, които рискуваха живота си, за да защитят моя съпруг".

Всичко по темата:
Стрелбата по Доналд Тръмп 84

Водещи новини

Още новини