Тийнейджъри убиваха и разфасоваха двама мъже (снимки)

share

Четирима младежи, трима от които тийнейджъри, убиха брутално двама мъже и опитаха да разчленят труповете им. Извършителите били заловени от полицията, докато играят видеоигри край накълцаните тела, съобщи „Дейли мейл".

Кървавата драма се разиграла в Джолиет, Илинойс. Когато пристигнали в къщата, ченгетата открили зверски накълцаните тела на Ерик Глоувър и Терънс Ранкинс. "Това е най-бруталното и разстройващо убийство което съм виждал за 27 години служба," казва полицейският шериф Майк Трафтън. Полицаите проверили къщата след сигнал на родителите на жертвите, че не са се прибирали два дни. Оказало се, че през цялото време са лежали убити в къщата на Алиса, докато четиримата убийци се редували да играят.

На местопрестъплението били арестувани 18-годишната Алиса Масаро, която била заловена, докато играела с 24-годишния Джошуа Майнър. Арестувани били също така Адам Ландерман, на 19, и 18-годишната Бетани МакКий. Те са задържани под гаранцията от 10 милиона долара.

"Не бяха страшни толкова кървищата, колкото тоталното незачитане и липсата на елементарно приличие по отношение на човешкия живот," казва полицаят.

Според разследването 22-годишните Глоувър и Ранкинс били поканени в дома на Алиса, а след това ограбени и убити с ножове. Тийнейджърите били приготвили предварително яма в мазето, където да заровят разфасовените части от телата на жертвите си.

Започнали да ги кълцат, но им омръзнало, оставили ги, както са си на пода, и започнали да се забавляват с игрите.

Още по-шокиращ е фактът, че майката на домакинята Алиса е полицайка. Не се споменава къде е била през цялото време. Не са изключени и расови мотиви за престъплението, тъй като двамата убити са чернокожи.

Убийците

Жертвите

Водещи новини

Още новини