Експерт по радикален ислям: Турция влияе директно в нашата политика

share

Фронтова държава ли е България в конфликта Русия-Турция, коментира специалистът по радикален ислям Алекс Алексиев в ефира на БТВ. Винаги сме били уязвими от Русия и Турция, тъй като регионът ни е такъв. Сега ситуацията е много нажежена. Най-голямата опасност идва от Близкия Изток. Турция шантажира Европа с бежанците, посочи той.

По думите му Меркел е виновна за кризата. „Тя започна да говори пълни глупости, че нямало горна граница за приема на бежанци. Понеже Германия прави глупости ЕС налага диктат на Източна Европа с квотите за бежанци. Съгласен съм с тези, които отказаха да се подчинят“.
И до ден днешен всекидневно стотици хиляди минават с надуваеми лодки към Гърция, които им дават от Турция. Конспирацията е, че още миналата година бяха оповестени данни, че повечето хора, които пристигат не са бежанци.

Турция влияе директно в нашата политика, увери Алексиев. „Техният Дианет назначава мюфтиите у нас. Защо никой не говореше за това, това е антинационална политика. Дианетът имаше задача да предотвратява радикалния ислям в Турция. След като Ердоган дойде на власт организацията получи петорно повече пари и започнаха да се занимават с точно обратното“.

Водещи новини

Още новини