Надрусан пътник се опита да изнасили стюардеса

Gettyimages
share

Надрусан пътник в самолет от Ню Джърси се опита да изнасили стюардеса и да отвори вратата на самолета по време на полет – принуждавайки пилотите да извършат аварийно кацане в Юта, съобщиха от полицията, която го арестува.

26-годишният Ерик Никълъс Гапко от Деланко е бил на полет 2101 на American Airlines от Сиатъл за Далас, когато е започнал да се държи „непокорно“, казаха от прокуратурата на САЩ за окръг Юта. Гапко свалил ризата си и започнал да пуши вейп, крещейки и удряйки член на екипажа, предлагайки ѝ секс, пише Телеграф.

Дивият пътник - който по-късно призна, че е сдъвкал 10 ядливи стръка марихуана преди избухването – което довело до избухването му, опита за изнасилване и стюардеса и опит да отвори външните врати на самолета "няколко пъти", според федерални служители.

Стюардеса посочи истинската причина, поради която ни посрещат на борда

Когато той отказал да заеме мястото си, стюардесите оковали ръцете и краката му с ограничители, капитанът направи аварийно кацане в Солт Лейк Сити, казаха властите. Според прокурорите по време на полета Гапко също се е опитал да предаде на друг пътник торба с неидентифицирани хапчета.

Водещи новини

Още новини