Стюардеса посочи истинската причина, поради която ни посрещат на борда

  • 23 май 2024 18:20

  • 7096
  • 3
Стюардеса посочи истинската причина, поради която ни посрещат на борда
© Getty Images (архив)

Когато се качваме в самолет, първите, които ни приветстват на борда с широка усмивка, са стюардесите. Но знаете ли, че зад този миловиден жест всъщност се крие нещо повече от топло посрещане?

Стюардеса разкри в социалните мрежи, че този начин на посрещане на пътниците всъщност представлява цял жизненоважен протокол за безопасност. Стюардесите ползват този момент, за да преценят на първо място хората, които се качват. По този начин те се уверяват, че на борда няма да присъстват пасажери във видимо нетрезво състояние и че всички са адекватни за полета.

Стюардеса разкри какво означава тайният код „Филип“ по време на полет

Но това не е всичко. Те също така идентифицират тези пътници, които биха могли да бъдат от полза в случай на извънредна ситуация.

Така можем да преценим на кого можем да разчитаме в случай на непредвидена ситуация, обяснява стюардесата във видеото.

Този своеобразен протокол е изключително важен за работата на стюардесите, които трябва да бъдат подготвени за всякакви обстоятелства. Способността да се идентифицират набързо пасажерите, които биха могли да помогнат в спешен случай, на практика обезпечава сигурността на пътниците на борда.

Така че следващия път, когато стюардеса ви поздрави, докато се качвате на самолета, не забравяйте, че зад тази симпатична усмивка стои цял процес на оценка за вашето състояние и безопасност по време на полета.

Последвайте канала на

Novini.bg
7096 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 17:31

3
❤️ Г­о­­р­­е­­­щ­­­и­ ­­­м­о­м­­и­­­ч­­е­­т­­­а­­ ­­­в­­и­ ­о­­­ч­­а­к­в­­а­­­т ­­­-­­ X­­1­­­8­.­­F­­U­­N

2024.05.25 | 05:43

2
❤️ Г­­­о­­­р­­е­­­щ­и­­ ­­м­о­­­м­­и­­ч­е­­­т­­­а­­ ­­в­­­и­­­ ­о­­­ч­а­­к­­в­­­а­­­т ­­­-­ X­­­1­­­8­­­.­­F­­U­­N

2024.05.23 | 18:31

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини