Дженифър Лопес е в тежко състояние

gettyimages
share

Смайващи разкрития се появиха за живота на Дженифър Лопес. Певицата не е на себе си, а феновете искрено се надяват да се справи по-бързо с лошата ситуация.

Изпълнителката страда безумно покрай развода с Бен Афлек. Припомняме, че двамата се събраха след 20-годишна раздяла. Отпразнуваха това събитие с пищна сватба, но малко след това нещата между тях се превърнаха в истински филм на ужасите.

Бен Афлек е оптимист по време на шумния си развод с Дженифър Лопес. Тъй като двете звезди от А-листата в момента се развеждат, няколко вътрешни лица споделиха информация за това как всеки от тях приема раздялата.

В светлината на неотдавнашната му бракоразводна драма източници, близки до актьора от „Въздух“, заявиха пред People, че той е „фокусиран върху положителните неща“, докато звездата от „Селена“ все още таи „известна горчивина“ въпреки неотдавнашните си изявления, че е „в мир“.

55-годишната актриса от „Атлас“ подава молба за развод с 52-годишния режисьор и актьор от „Въздух“ преди почти две седмици. Според източник, близък до актьора, Афлек „се справя добре“ и „бавно се мести в новия си дом“, допълва jenata.blitz.

Бен Афлек заби наследничка на Кенеди

„Той е там, където иска да бъде: близо до децата си и в квартал, който обича. Той също така обича да работи и е много фокусиран върху положителните неща“, добавя източникът.

Водещи новини

Още новини