Дженифър Лопес подаде молба за развод с Бен Афлек

  • 21 август 2024 08:30

  • 234
  • 1
Дженифър Лопес подаде молба за развод с Бен Афлек
© Gettyimages/архив

Певицата Дженифър Лопес подаде молба за развод с актьора Бен Афлек след две години брак, предаде БТА, цитирайки ДПА.

Лопес и Афлек се ожениха в Лас Вегас през юли 2022 г. С подаването на молбата за развод се слага край на продължилите месеци спекулации относно семейното им положение. Слуховете започнаха да се разпространяват през май, когато бе съобщено, че двойката вече не живее заедно. Освен това медиите поставиха под въпрос отсъствието на Афлек по време на бала на музея „Метрополитън“, където Лопес беше съпредседател. По-късно същия месец певицата съобщи, че е отменя лятното си турне, като увери феновете: „Не бих го направила, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо“.

За първи път Лопес и Афлек се сгодяват през 2002 г. и са една от най-обсъжданите двойки в Холивуд. Те трябваше да сключат брак през септември 2003 г., но отложиха сватбата само няколко дни преди церемонията. Двойката отмени годежа си през януари 2004 г.

Певицата официално потвърди, че отново е заедно с Афлек, в публикация в Инстаграм за 52-рия си рожден ден, когато сподели съвместна снимка. През април 2022 г., 18 години след като двойката първоначално отмени годежа си, Лопес обяви, че отново е сгодена за Афлек.

Бен Афлек разкри причината за развода с Джей Ло

Актьорът от „Батман“ Афлек преди това беше женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца. Двамата се разведоха през 2018 г. след 13-годишен брак.

Последвайте канала на

Десислава Станева
234 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.21 | 10:27

1
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

Добави коментар

Водещи новини